Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση στην αναφορά του site του Ορφέα Ριζαρίου για τον προπονητή της Δόξας.

Κύριοι

Σε απάντηση των όσων (κακόβουλων) καταλογίζονται στον προπονητή του σωματείου μας από σχετικό δημοσίευμα του site του Ορφέα Ριζαρίου και αναδημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας Γεγονότα, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα του σωματείου μας με το αντίστοιχο του Ορφέα Ριζαρίου θα θέλαμε να προβούμε στις παρακάτω
επισημάνσεις.
Το ήθος και τον χαρακτήρα του ''ανθρώπου''πάνω από όλα ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας και όχι μόνο.
Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως παράγοντες του συλλόγου μας ,τυχερούς που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον Κύριο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ.
 Η δουλειά του ως προπονητής άλλα και συνάμα και παιδαγωγού, φαίνεται μέσα στο γήπεδο από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του πολλοί εκ των οποίων διαμορφώνουν χαρακτήρα καθότι πολύ νεαροί στην ηλικία.
Κάτι αντίστοιχο βέβαια γίνεται και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ριζαρίου, αν αναλογιστεί κανείς πως το να δείχνεις τα ΄΄φρύδια΄΄ σου σε φιλάθλους,το να βρίζεις τον προπονητή και τους συναδέλφους σου ποδοσφαιριστές του αντιπάλου σωματείου είναι πράξη εξέχουσας σημασίας κατά τους παράγοντες του Ορφέα.
Κύριοι του Ριζαρίου και πολύ περισσότερο εσείς που δημοσιεύεται βλακείες(είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορούμε να προσάψουμε στο δημοσίευμα σας),για χαρακτήρες ανθρώπων όπως του Κυρίου Τσιμτσιρίδη, φροντίστε να πλησιάσετε το ποδοσφαιρικό ήθος αυτού του ανθρώπου...αν το καταφέρετε τότε σίγουρα θα περνάτε τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές σας.
Δεν σας φταίνε κύριοι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του αντίπαλου σωματείου για πράξεις ή παραλήψεις που ενδεχομένως να έχουν διαπράξει τρίτοι.
                                                  
                                                                                                             ΤΟ Δ.Σ.
                                                                                          ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑΕΙΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΛΙΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Εξαπλατανιώτη, ψάρωσα τώρα και χέστηκα... Αφου σκεφτομαι να μην διαβαζω καθολου το blog του Ορφέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.