Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός 1 -1.

Προβλημάτισε τους φίλους  της Δόξας και η νέα απώλεια βαθμών ,αυτήν την φορά μέσα στην έδρα της από τον Εδεσσαϊκό.Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Εδεσσαϊκός είναι ομάδα που δεν την υπολογίζεις. Διαθέτει ένα αξιόλογο νεανικό σύνολο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.
Αυτό έγινε και σήμερα μέσα στο γήπεδο της Δόξας. Παίζοντας κυρίως αμυντικά και με αντεπιθέσεις πήρε αυτό που ήθελε.
Το παιχνίδι αυτό κάθεαυτό, δεν μπορούμε να πούμε
ότι πρόσφερε σπουδαίες ή μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες πέραν των δυο τερμάτων.
Οι ομάδες κινήθηκαν κυρίως  στον χώρο του κέντρου ,με μονομαχίες και διεκδικήσεις της μπάλας και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.
Με την Δόξα να έχει τον μερικό έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά ταυτόχρονα να δείχνει ότι είναι αγχωμένη, δυσκολευόταν  να βρει τον ρυθμό της.Βγήκε μπροστά πίεσε, άλλα δεν δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις  έτσι ώστε να μπορεί να φτάσει με περισσότερη σιγουριά μπροστά στην εστία του Εδεσσαϊκού.
Στο δεύτερο μέρος τώρα οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ποιο δυνατά.
Η Δόξα πιο κινητική και αποφασισμένη δείχνει ότι θέλει να πάρει το παιχνίδι. Πιέζει τον αντίπαλο και του δημιουργεί προβλήματα μέσα στην περιοχή του.
Μια από αυτές που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, ήταν μόλις στο 51΄,όταν η σέντρα από τα αριστερά του Οξύζογλου, βρίσκει πολύ καλά τον Λεμονάκη,το κοντινό όμως  πλασέ του βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι γίνεται αρκετά γρήγορο με τις ομάδες να πιέζουν για κάτι καλύτερο.
Στο 57΄ ο Καρυπίδης εκμεταλλεύεται πολύ καλά την ασθενή απόκρουση της μπάλας αμυντικού της Δόξας ,στέλνοντάς την στα δίχτυα της Δόξας γράφοντας 0-1.
Στο 70’  η ομάδα χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι ,όταν η κεφαλιά του Κοτζαμανώλη μέσα από την μικρή περιοχή,αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού.
Η Δόξα πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο της για ένα γκολ, οι όποιες όμως προσπάθειες της δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Η λύτρωση της έμελλε να έρθει στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από σέντρα του Παρστανάκη στην καρδιά της εστίας του Εδεσσαϊκου με τον Λεμονάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Φάση που ήταν και η τελευταία, με τον διαιτητή λίγο αργότερα να σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού.
Αποτέλεσμα που θεωρούμε δίκαιο και για τις δυο ομάδες, αν το κρίνουμε από την συνολική απόδοση των δυο ομάδων.
Σίγουρα αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να μας προβληματίσουν,αλλά για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει να μας πιέσουν και να μας αγχώσουν.Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας ώστε να ολοκληρώσουμε την πολύ πετυχημένη μέχρι τώρα πορεία μας.

Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα κ.Θεοδωρόπουλος,όπως επίσης και οι βοηθοί του κ. Παναγιωτίδης και Αποστολούδας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.