Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 0

Με αρκετές σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών της να συνοδεύουν την αποστολή της στο γήπεδο της Τραπεζούντας ,ταξίδεψε η  Δόξα για το παιχνίδι της  με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.
Παρόλα αυτά η ομάδα μας απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει πάντα εναλλακτικές λύσεις, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν ισάξια σε κάθε κάλεσμα του προπονητή της .
Έγινε  ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλές  φάσεις στις εστίες των ομάδων,με τις περισσότερες
όμως να δείχνουν ότι δεν είναι  ικανές ώστε  να μπορέσουν  να διαμορφώσουν κάποιο αποτέλεσμα, πέραν κάποιον συγκεκριμένων.
Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του παιχνιδιού μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν αρκετά  ψηλά την ομάδα. Η  Δόξα όμως στημένη πολύ καλά και οργανωμένη σωστά αμυντικά,  απέτρεπαν κάθε προσπάθεια. Στα μέσα όμως του ημιχρόνου η ομάδα ισορροπεί αρκετά το παιχνίδι και δημιουργεί προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.
Η πίεσε αυτή αναγκάζει τους γηπεδούχους να κάνουν αρκετά αμυντικά λάθη. Ένα από αυτά θα μπορούσε να τους έχει στοιχίσει πραγματικά στο 25΄ όταν η λάθος συνεννόηση τερματοφύλακα και αμυντικού, την εκμεταλλεύεται πολύ σωστά ο Λεμονάκης κλέβοντας την μπάλα. Το κοντινό όμως πλασέ που επιχείρησε  μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και οι γηπεδούχοι χάνουν μια σημαντική ευκαιρία, όταν το πλασέ  μέσα από την περιοχή της ομάδα μας, αποκρούει με εκπληκτική προσπάθεια ο Δημητριάδης την μπάλα σε κόρνερ.
Το δεύτερο μέρος κύλισε και πάλι με τις ομάδες να μοιράζονται τις ευκαιρίες. Παίζετε περισσότερο το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και με οργανωμένες κυρίως από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου, προσπαθούν να τρυπήσουν τις άμυνες.
Οι γηπεδούχοι με μια σχετική μικρή υπεροχή κυρίως στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου πιέζουν την ομάδα μας αλλά δείχνουν ανήμποροι να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία μας. Μια μόνο προσπάθεια των γηπεδούχων θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο για την Δόξα, ήταν το πλασέ που επιχειρήθηκε μέσα από την μικρή περιοχή, έδιωξε σωτήρια ο Γιαννούλτσης μακριά την μπάλα.
Η ομάδα μας στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού πιέζει τους γηπεδούχους και βγαίνει αποφασισμένα μπροστά δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις για να επιτύχει κάτι καλύτερο.
Στο 78΄ εκτέλεση φάουλ για την Δόξα από το κέντρο του γηπέδου στην καρδιά της περιοχής των γηπεδούχων, η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Κοτζαμανώλη, αυτή καταλήγει ελάχιστα μπροστά από τα πόδια του Λεμονάκη, που βρίσκεται μπροστά από την εστία μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά αδυνατεί να την σπρώξει στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι στο 80΄μένουν με παίχτη λιγότερο, όταν  ο Αλγιοβάνογλου βλέπει την δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα σε παίχτη της Δόξας.
Εκμεταλλευόμενη αυτήν την αριθμητική υπεροχή η Δόξα ,εγκλωβίζει τον αντίπαλο στην εστία του και χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι. Οι προσπάθειες της όμως δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα
Έτσι το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή του αγώνα, βρίσκει τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι αν οι τελικές μας προσπάθειες ήταν καλύτερες,το αποτέλεσμα θεωρούμε να είναι αρκετά δίκαιο αν το  κρίνουμε από την συνολική απόδοση των ομάδων.
Για εμάς είναι σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς είχαμε να κάνουμε με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και με μια υπολογίσιμη ομάδα, αυτή του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

 Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Μαυρίδη Θ. όπως επίσης και των βοηθών κ.Κουπαράνη Μ. και Αργυρό Β.

ένα κλικ στην φωτογραφία για ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.