Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου-Μακεδονικός Ίδας 0 - 0

Με αρκετή δύναμη και πάθος για την νίκη και με την παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Εξαπλατάνου το τοπικό ντέρμπι της επαρχίας μεταξύ της Δόξας και του Μακεδονικού Ίδας.
Με το τελικό αποτέλεσμα να είναι χωρίς νικητή ,σίγουρα δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες και κυρίως την Δόξα, καθώς δίνει το δικαίωμα στις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την αποφυγή των αγώνων play out να πάρουν μια σχετική μικρή διάφορα από αυτήν.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με τις..
ομάδες να δείχνουν αρκετά αγχωμένες και προσεκτικές .Η Δόξα σαφώς ανώτερη επιθετικά σχεδόν σε  όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, έδειξε να είναι επηρεασμένη αρκετά από την διακοπή της αγωνιστικής την προηγούμενη βδομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παίζοντας δυνατά, οργανώθηκαν κυρίως αμυντικά και  κάποιες αντεπιθέσεις που δημιούργησαν ,έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Δόξας.
Στο 12΄για τους γηπεδούχους και σε εκτέλεση φάουλ από τον Βασιλόπουλο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, κεφαλιά από τον Αθανασίου(Ντέταρη) η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Μακεδονικού.
Στο 17΄ο Σπάχο παίρνει την μπάλα από την περιοχή του και αφού περνά αρκετούς αντιπάλους φτάνοντας μέχρι την μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, πιάνει ένα δυνατό βολέ με αποτέλεσμα την σωτήρια απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες, στο 30΄σέντρα από δεξιά δημιουργείται μια μικρή σύγχυση με σουτ και αποκρούσεις, ο Αθανασίου τελικός αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή πλασάρει και μπλοκάρει τελικά ο τερματοφύλακας.
Και στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 43΄πάλι με τον Αθανασίου,αυτός να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ μετά από κεφαλιά μέσα στην  μικρή περιοχή.
Το δεύτερο μέρος τώρα, μπορούμε να πούμε ότι δεν άλλαξε και πολύ το σκηνικό του αγώνα.
Η Δόξα μπαίνει ακόμη πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο. Πιέζει αρκετά τον Μακεδονικό κυρίως στο πρώτο τέταρτο κλείνοντας τον σχεδόν μέσα στην περιοχή του, αλλά η σωστή και αποτελεσματική αμυντική του διάταξη απέτρεπαν κάθε ευκαιρία για γκολ.
Το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού κυλά με δυνατές διεκδικήσεις της μπάλας κυρίως στον χώρο του κέντρου, με  τον Μακεδονικό να ισορροπεί κάπως το παιχνίδι και προσπαθεί να βγει με αξιώσεις μπροστά για κάτι θετικό. Η οποίες όμως ευκαιρίες που δημιούργησε δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Καμία θετική κατάληξη δεν είχαν και οι ευκαιρίες της Δόξας, όταν ο Μανίσης στο 70΄στην  κεφαλιά που παίρνει μέσα στην μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας.
Και στο 80΄ο Δημητρίου Π. σε πλασέ του μπροστά από την εστία ,αποκρούει και πάλι σωτήρια ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια μοιράζοντας τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Έτσι άλλη μια τραγική ισοπαλία για την ομάδα μας μέσα στις πολλές που έχει κάνει φέτος. Χάσαμε σημαντικούς βαθμούς που αν αναλογιστούμε θα διαπιστώσουμε που θα έπρεπε να ήταν βαθμολογικά η ομάδα. Ελπίζουμε να έχουμε θετικότερα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν. Έχουμε απόδειξη ότι μπορούμε!


 Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. θεολόγου αν εξαιρέσουμε τις δυο κόκκινες κάρτες που έπρεπε να υποδείξει στα σκληρά μαρκαρίσματα ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού. Καλή επίσης και οι βοηθοί: κ.Σίπκας και Παλαιοπάνης.

    Δόξα Εξαπλατάνου:ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Μανίσης,Σασαρίδης,Κυριακίδης,Μάτζιος,Αθανασίου,
(45΄ Νάτσκος),Κουτρούμπαλος(80΄Δημητριου Π.),Δημητρίου Δ.(45΄Παρτσανακης),Γιόντης,Βασιλόπουλος.














23 σχόλια:

  1. τι πηγε να κανει ο προπονητής μας βγάζοντας το Ντέταρυ?πάει καλά? χάσαμε τζάμπα απο βλακείες 2 βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.ΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. μια χαρα ηταν απλα λαθος εκτιμηση του προπονητη

      Διαγραφή
  2. dikio file.alla etsi einai i mpala.autoi pezan gia to xorio tous.emeis gia ton euato mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O NTETARI HTAN POLY ANEBASMENOS STA TELEYTEA MATS DEN EPREPE NA BGH TRAGIKO LAUOS TOU PROPONHTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι αυτό συζητάνε.το Ντέταρι δεν το βγαζεις ποτέ εκτός ομάδας.είναι ιεροσυλία.τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεχρι τωρα δεν ειχαμε σεντερφορ και τωρα τον κανουμε αλλαγη. το γκολ ποιοε θα το εβαζε ο προπονητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante re mou ginate oli proponites na poume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. h allagh sas fteei kitaxte prota ton eaftosas k afiste tous alous xeroles ee xeroles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν θέλει να εισαι προπονητής για το δεις αυτό.η Δόξα δεν έχει παίκτη σαν τον Ντεταρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΠΛΗ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΥΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΙΧΑΑΑΑΑΑΑ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ...ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ .....ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ama dn goustarhs mn pata ghpedo

      Διαγραφή
    2. giati na mhn kerdisoyme re file moy sthn orma;;me poion paizoyme;;an to pistecoyn ua nikhsoyme.to yliko ths ormas einai gia a kathgoria

      Διαγραφή
    3. 7:15 ο Εξαπλάτανος δεν έχει καμία τύχη,γιατί απλά θα παίξουν 2 Εξαπλατανιώτες το πολύ στην εντεκάδα σας.αυτό τα λέει ολα.

      Διαγραφή
  11. κουδουνιζει κουδουνιζει.Ονειρα βλέπω οτι έχουμε ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy flle ta mono koydoynia pou akous einai apo ta probata k ths katsikes pou exeis..saliari.

      Διαγραφή
  12. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ.Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ.ΕΜΕΙΝΑΝ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΜΠΑΡΑΖ.ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ.ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΣΩΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
      ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.
      ΟΤΙ ΧΤΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΊ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ).

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ;ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
  13. ολοι γελάνε με τα γυαλιά που φοράτε στον Εξαπλάτανο.Γεμίσατε παλτα και τους νομιζετε παικτες.Το κακο είναι ότι αντί να γράφουν φιλαθλοι της ομαδας ,γραφουν εδω οι ιδιοι οι παικτες για τον ευατο τους ότι ειναι καλοί παικτες.η απολυτη ξεφτίλα δηλαδη. χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νηρα και Τσιοτσιο δεν εχετε ρε εξαπλατανιωτες που να χτυπιέστε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ομαδα ειναι ΟΑΣΗ θα το διαπυστωσετε μεθαυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.