Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μια υπέροχη βραδιά!!

Ίσως  είναι οι μόνες λέξεις που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάνεις την βραδιά του ετήσιου  χορού που πραγματοποίησαν οι σύλλογοι, της Δόξας Εξαπλατάνου και του Μενέλαου Λουντέμη, στην αίθουσα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.
Πάρα πολύ φίλοι και γνωστοί των δυο συλλόγων και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση γεμίζοντας πραγματικά την αίθουσα Μια εκδήλωση μπορούμε να πούμε άρτια οργανωμένη από του ανθρώπους της ,δίνοντας  έτσι την ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και

να χορέψουν με τους ήχους από το Ακριτικό Μεράκι, τις λαϊκές φωνές Άντζυ Καραμπατζάκη,Σάκη Πρίαμο και  τα ποντιακά από τον Διογένη.
Οι σύλλογοι ευχαριστούν θερμά πρώτα από όλους εσάς, τους  γνωστούς και αγνώστους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, τους χορηγούς μας και φυσικά όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά  ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ώστε να πραγματοποιηθεί με  μεγάλη επιτυχία.
Η παρουσία σας αυτή, μας έδωσε δύναμη ,χαρά  μα  κυρίως κουράγιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσαμε αυτήν μας την προσπάθεια.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!


περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook























2 σχόλια:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.