Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δόξα Εξαπλάτανου - Μ. Αλεξ.Όρμας 4 - 1.

Δέκα μόλις λεπτά χρειάστηκε η Δόξα για να ΄΄ καθαρίσει  ΄΄ το παιχνίδι μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την ομάδα της Όρμας.
Ομάδα δυο ταχυτήτων στο παιχνίδι αυτό η Δόξα, με το πρώτο μέρος να είναι σχετικά καλύτερη από τον αντίπαλο της ,αλλά αναποτελεσματική και φλύαρη στις τελικές της προσπάθειες. Με ένα όμως δεύτερο μέρος απόλυτα κυρίαρχη και αποτελεσματική από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου.
Πάρα το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στα πρώτα..
λεπτά μόλις στο 4΄, από κεφαλιά, όταν το φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι έξω από την μεγάλη περιοχή ο αφύλακτος Αβραμιδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Πάρα την ψυχρολουσία και το πάγωμα που δέχεται η ομάδα, προσπαθεί να συνέλθει και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο της κυρίως από τις πλάγιες  γραμμές της ,και με διεισδύσεις προσπαθεί να διασπάσει την αμυντική διάταξη της  Όρμας.
Στο 25΄ η σέντρα από τα δεξιά και αποδέκτη τον Λεμονάκη, το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Όρμας  Παντελίδης .
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους  με το σκορ και την ψυχολογία να είναι υπέρ τους, αφού οι όποιες προσπάθειες τους να φτάσουν στην εστία της  Δόξας δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, προσπαθούν όμως και τα κατάφεραν με διαφόρους τρόπους ώστε να ροκανίσουν τον  χρόνο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Δόξα ΄΄ πληρώνει ΄΄ με το ίδιο νόμισμα την Όρμα, με αυτό του πρώτου μέρους.
Μόλις στο 47΄ μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή ο Κοτζαμανώλης με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Με την ψυχολογία πλέον να είναι υπέρ της ομάδας μας ανεβάζει στροφές και απομονώνει τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή του.
Το δεύτερο γκολ δεν αργεί  να έρθει στο 53΄ και πάλι με τον Κοτζαμανώλη όταν εκτελείτε φάουλ  αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή,ασθενής απόκρουση από τον τερματοφύλακα,πλασέ από τον Λεύτερη Θωμά δοκάρι και στην επαναφορά της η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Κοτζαμανώλη που με ένα δεύτερο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το  2-1.
Στο 59΄ έρχεται η απόλυτη ανατροπή του παιχνιδιού ,όταν η  εκτέλεση κόρνερ από τον Βασιλόπουλο μέσα στην περιοχή της Όρμας  δημιουργείται  σύγχυση με εκατέρωθεν σουτ και αποκρούσεις, ο Κουτρούμπαλος τελικός αποδέκτης της μπάλας, με πλασέ κάνει το 3-1.
Η ομάδα ασταμάτητα συνεχίζει να πιέζει τους φιλοξενούμενους. Στο 62΄ σέντρα από τα δεξιά πλασέ και πάλι από τον Κουτρούμπαλο η μπάλα μόλις άουτ.
Η Δόξα ολοκληρώνει την υπεροχή της, όταν το κόρνερ που εκτελείται  δημιουργεί και πάλι μια σύγχυση στην περιοχή της Όρμα, με τον Βασιλόπουλο στο 66΄να την εκμεταλλεύεται και με δυνατό πλασέ να κάνει το 4-1.
Από το σημείο αυτό και μετά έρχεται η απόλυτη κατάρρευση της Όρμας. Οι ποδοσφαιριστές της δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν. Μόνο  με κάποια σουτ μακρινά μέσα στην περιοχή μας δεν έφεραν καμία ανησυχία στον Δημητριάδη.
Πάρα το σβήσιμο της ΄΄μηχανής΄΄ της, η Δόξα εξακολουθεί να χάνει σωρεία ευκαιριών, που αν  της είχε αξιοποιήσει καλύτερα θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ.
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία ήταν το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα στο 87΄ και με εκτελεστή  τον Δημητριάδη να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της Όρμας.
Με τελικό σκορ 4-1 η διαιτητής του αγώνα στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια, δίνοντας άλλους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας, παραμένοντας έτσι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

 Αρκετά καλή η κ. Καραγιάννη,όπως επίσης και οι βοηθοί της κ.Τριανταφυλλίδης και Βέλκος.

 Δόξα Εξαπλατάνου:(ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ).Δημητριάδης,Κουντουράς,Γιαννούλτσης,Κοτζαμανώλης,Λεμονάκης,(80΄Καρασαββίδης)Θωμάς Γ.,Βοτάρης,(70΄Γεωργιάδης)Κουτρούμπαλος,θωμάς Λ.,(56΄Παρτσανάκης)Βασιλόπουλος,Καρράς.



















video το δεύτερο γκόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.