Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δόξα Μανδάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 1.


Στο γήπεδο του Μανδάλου με κατάμεστο από φιλάθλους των δυο ομάδων και όχι μόνο, έσπασε τελικά το σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών της Δόξας Εξαπλατάνου.
Ένα παιχνίδι που στέρησε την ευκαιρία από την Δόξα να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ένας αγώνας που ήταν στα μέτρα της και θα μπορούσε να το είχε ΄΄ καθαρίσει ΄΄ από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού αν εκμεταλλευόταν σωστά..
..τις κλασικές της ευκαιρίες  που της δόθηκαν.
Αυτή είναι όμως και η ομορφιά του ποδοσφαίρου, δεν κερδίζει πάντα αυτός που χάνει τα περισσότερα αλλά αυτός που τις εκμεταλλεύεται σωστά.
Το παιχνίδι με το  ξεκίνημα του έδειξε και τις προθέσεις των ομάδων. Δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο εστίες.
Το Μάνδαλο πέραν του πρώτου δεκαλέπτου που πίεσε αρκετά ψηλά την ομάδα μας, δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να παραβιάσει την εστία μας πολύ εύκολα.
Σε αντίθεση με εμας οι οργανωμένες αντεπιθέσεις μας έδειξαν ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε ανά πάσα στιγμή ένα γκολ.
Κλασικές ευκαιρίες από τους ποδοσφαιριστές μας αλλά χωρίς θετικό τελικά αποτέλεσμα.
Στο 10΄ το κοντινό πλασέ από τον Λαμπρίδη, διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μανδάλου.
Πανομοιότυπη σχεδόν φάση με την προηγούμενη στο 15΄,αυτή την φορά από τον Κοτζαμανώλη και πάλι να διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 25΄ το δυνατό πλασέ από τον Βασιλόπουλο, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Και πάλι ο Βασιλόπουλος στο 35΄χάνει ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν το γέμισμα από τα αριστερά μόνος, δεν βρίσκει σωστά την μπάλα με συνέπεια αυτή να κατάληξη στα χεριά του τερματοφύλακα.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι επιθετικοί του Μανδάλου, το κατάφερε πολύ καλά με τα σφυρίγματα του ο διαιτητής του αγώνα κ.Δεμερτζής.
Στο 43΄ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή μας και σε επαφή  δυο ποδοσφαιριστών αμυντικού και επιθετικού, η βουτιά του τελευταίου καταλογίζεται πέναλτι.
Ο Γκότσης αναλαμβάνει να το εκτελέσει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα
ανοίγοντας έτσι το σκορ.
Αποτέλεσμα με το οποίο τέλειωσε και το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο μέρος τώρα ξεκινά με την ομάδα μας να πιέζει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στο γήπεδο, ελέγχοντας σχεδόν όλους τους χώρους. Οι γηπεδούχοι στημένοι περισσότερο τώρα αμυντικά προσπαθούν να διαφυλάξουν  τα νώτα τους. Επιχειρούν  μόνο με ορισμένες αντεπιθέσεις να βγουν μπροστά, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Καθώς τα λεπτά κυλούσαν οι ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι περισσότερο διεκδικήσεων στο χώρο του κέντρου ,χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.
Και  ενώ η ομάδα μας έχει βγει μπροστά για να επιτύχει το γκολ της ισοφάρισης, τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του κ. Δεμερτζή ,δυναμιτίζουν το παιχνίδι με συνέπεια τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών μας. Έτσι δέχεται και ένα δεύτερο γκολ στο 80΄ με κεφαλιά του Γκότση, που αν και βρισκόταν σε θέση οφ σαϊτ κατακυρώνεται απο τον διαιτητή.
Λίγα λεπτά αργότερα και αφού το παιχνίδι έχει πάρει πλέον ΄΄ φωτιά΄΄,ο διαιτητής δίνει και άλλο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας. Στο 85’ το εκτελεί και πάλι ο Γκοτσής, με το Δημητριάδη να το αποκρούει.
Δεν έκανε όμως το ίδιο ο κ. Δεμερτζής, όταν η ανατροπή του Παρτσανάκη μέσα στην περιοχή, δείχνει να εκτελεστεί  φάουλ ακριβώς πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Ο Βασιλόπουλος αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ στο 89΄, ο Παρτσανάκης με κοντινό  πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων ,γράφοντας το 2-1.
Και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ένα γέμισμα της μπάλας προς την εστία μας, με τον παίχτη να είναι σε θέση οφ σαϊτ, ο βοηθός αφήνει να εξελιχτεί η φάση ,με συνέπεια ο Γκότσης με κεφαλιά να κάνει το τελικό  3-1.
Το τελικό αποτέλεσμα δίνει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, κοντεύοντας έτσι αρκετά ομάδες με ανάλογο ενδιαφέρον για μια προνομιούχο θέση στην βαθμολογία, καθώς διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο.
Όσο για την ομάδα μας  και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει  από την πορεία που έχουμε χαράξει. Δεν θα δεχτούμε όμως με κανένα  τρόπο οποιαδήποτε σκοπιμότητα ορισμένων να γκρεμίσουν ότι έχουμε κτίσει με κόπο τόσα καιρό.

΄΄ Λίγος΄΄  ο κ. Δεμερτζής για να διευθύνει παιχνίδια ανάλογου βαθμού δυσκολίας. Έχασε αρκετές φάσεις ο κ. Τσιγκόγλου,σε καλύτερα πλαίσια κινήθηκε ο κ. Σκουλής.

 Δόξα Εξαπλατάνου:(ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ).Δημητριάδης,Κουντουράς(40΄Νάτσκος) ,Γιαννούλτσης,Κοτζαμανώλης,Λεμονάκης,Θωμάς Γ.(46΄Παρτσανάκης)
,Βοτάρης,Κουτρούμπαλος,Λαμπρίδης,(70΄Τσουλφαϊδης)Βασιλόπουλος,Καρράς.

video απο το γκολ του Παρτσανάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.