Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Δόξας.


Μετά από τις προσπάθειες της διοίκησης για  εξεύρεση λύσης, στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις παραιτήσεις των δυο στελεχών της, δεν μπόρεσαν τελικά να ευδοκιμήσουν οι όποιες ενέργειες που έγιναν ιδιαίτερα στο θέμα αναλήψεις της προεδρίας στην ομάδα.
Έτσι στην προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 28-04-2013 και ενώπιον αρκετών φίλων και μελών της ομάδας, έγινε και η παραίτηση..
όλων των μελών του Δ.Σ.
Με αυτά τα νέα δεδομένα πλέον κινήθηκε και όλη η συζήτηση για να βρεθεί μια λύση. Αφού δόθηκαν οι εξηγήσεις για τους λόγους που έφτασε σε αυτήν την κατάσταση η ομάδα, ξεκίνησαν και οι πρώτες προσπάθειες όλων για το μέλλον της ομάδας.
Τα πρώτα δείγματα της συζήτησης ήταν θετικά, σχεδόν το σύνολο των παρευρισκομένων έδειξαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Έτσι ξεκίνησε και έγινε η εγγραφή νέων μελών. Επίσης μέσα από αυτήν την διαδικασία δηλώθηκαν και τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. που αποτελείτε κυρίως από παλιά αλλά και νέα μέλη.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού δεν υπήρξαν οι τελικές αποφάσεις στην συγκρότηση του νέου Δ.Σ. ,αποφασίστηκε και νέα γενική συνέλευση που ελπίζουμε να είναι και η τελευταία, την Παρασκευή 10-05-1013 και ώρα 9 μ.μ. στην αίθουσα των ποιητών.
Στηρίξτε την νέα προσπάθεια της ομάδας, μείνετε δίπλα της όπως κάνατε πάντα.
Μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.