Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Αναζητώντας λύσεις.

Στην αναζήτηση για την εξεύρεση λύσεων μετά την απρόβλεπτη και αιφνίδια δήλωση παραίτησης του προέδρου και του γενικού αρχηγού της Δόξας προσπαθεί να βρει η διοίκηση της ομάδας.
Σε χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του προέδρου και με την παρουσία σχεδόν σύσσωμης της διοίκησης, αφού πρώτα έθεσαν τους λόγους και τις αιτίες που τους οδήγησαν σε αυτήν τους την απόφαση, υπέβαλαν και επίσημα πλέoν την παραίτηση τους. Μια απόφαση που σίγουρα δεν έγινε
αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ,τονίζοντας τους σαφώς την μεγάλη προσφορά και το μεγάλο κενό που μπορεί να αφήσουν με την μη παρουσία τους στην ομάδα. Έτσι συζητήθηκαν και αναζητήθηκαν οι λύσεις και οι τρόποι που μπορούν να βρεθούν για να καλύψουν αυτό το μεγάλο κενό.
Έγιναν αρκετές προτάσεις από όλους αλλά δεν βρέθηκε η τελική αποδεκτή λύση. Έτσι προγραμματίστηκε για τις αμέσως επόμενες μέρες νέα συνάντηση για την εξεύρεση της οριστικής λύσης.
Αυτή η διοίκηση έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στα δύσκολα μπορεί και στέκεται πάντα δυνατή στα πόδια της και ότι πάντα βρίσκει τις λύσεις στα οποιαδήποτε προβλήματα και αν έχει αντιμετωπίσει. Έτσι θα γίνει και τώρα !

2 σχόλια:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.