Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εθνικός Αριδαίας -Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 6 (Φιλικό).

Μετά το τέλος τον αγωνιστικών της υποχρεώσεων και την ανάπαυλα μερικών ημερών ,η ομάδα της Δόξας έδωσε  φιλικό  αγώνα  σήμερα Τρίτη 9-4-2013 στο γήπεδο της Δωροθέας με τον Εθνικό Αριδαίας.
Οι καλές καιρικές συνθήκες και ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Δωροθέας, έδωσε την ευκαιρία στις δυο ομάδες να παίξουν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ικανοποιώντας τους φίλους που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας μετά την μεγάλη..
πίεση των τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος ,έδειξαν σήμερα αρκετή διάθεση παίζοντας  ένα εξαιρετικό παιχνίδι προσφέροντας  αρκετό θέαμα και γκολ.
Επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, κυρίως από το παιδικό τμήμα, είχε ο προπονητής της ομάδα Δήμος Αγγελάκης. Αυτοί με την σειρά τους έδωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολλές και μεγάλες υποσχέσεις για την περαιτέρω ποδοσφαιρική τους εξέλιξη .
Τα γκολ για την Δόξα πέτυχαν οι:1-0 Μανίσης,2-0 Αθανασίου,3-0 Βασιλόπουλος,4-0 και 5-0 Κυριακίδης και το 6-0 Δημητρίου Πέτρος.
Τον αγώνα σφύριξε αφιλοκερδώς ο εξαιρετικός όπως πάντα κ .Μιχαηλίδης,με την διοίκηση της Δόξας να τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.










1 σχόλιο:

  1. ena megalo mpravo se auta ta paidia suxaritiria episeis se olous autous pou prosferoun me tin seira gia na uparxei auti oi yperoxei omada......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.