Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου-Εδεσσαϊκός 2 – 2. Παιδικό

Έπεσε και η αυλαία του παιδικού πρωταθλήματος με τις ομάδες να έχουν δώσει τους τελευταίους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Έτσι και η ομάδα μας έδωσε και το τελευταίο της παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό.
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις ,με τους ΄΄ πιτσιρικάδες΄΄ να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν ένα γκολ.
Η ομάδα μας περισσότερο κινητική και αποφασιστική στο πρώτο μέρος ,ήταν αυτή που ευτύχισε να ανοίξει και το σκορ στο πρώτο..
μέρος γράφοντας  1-0.
Οι  φιλοξενούμενοι πίεσαν και αυτοί με την σειρά τους αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.
Με αυτό το σκορ τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Εδεσσαϊκός μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πετύχουν ένα  γκολ  και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι σε 1-1.
Και λίγο αργότερα να έρχεται και  ένα δεύτερο γκολ κάνοντας το 1-2 αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους.
Κάτι όμως που δεν πτόησε  τους ποδοσφαιριστές της Δόξας, προσπαθώντας να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, το πετυχαίνουν λίγο προτού την λήξη του παιχνιδιού ,διαμορφώνοντας το τελικό και δίκαιο 2-2.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για αυτήν τους την προσπάθεια, αποδεικνύοντας το υψηλό τους  επίπεδο και την σωστή δουλεία που γίνεται και στους δυο συλλόγους.
Πρέπει όμως να σταθούμε ιδιαίτερα στην φετινή προσπάθεια της Δόξας και τους ανθρώπους της που ασχολούνται με το παιδικό τμήμα της ομάδος . Παρά τα πολλά και ποικίλα προβλήματα που αντιμετώπισαν μπόρεσαν και κατάφεραν να έχουν την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Τα περισσότερα όμως εύσημα κατέχουν οι ποδοσφαιριστές της. Αυτοί οι μικροί ήρωες που με καθοδηγητή τον προπονητή τους  Θωμά Νάτσο, κατέβαλαν  τα μέγιστα καταφέρνοντας να φέρουν την ομάδα στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους ,με την ευχή με την νέα αγωνιστική σεζόν, έχοντας  πάνω από όλα υγεία και δύναμη σε μεγαλύτερες και υψηλότερες βλέψεις!













3 σχόλια:

  1. γιατι δεν λετε ποιοι εβαλαν τα γκολ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Ο ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.