Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πρώτες θετικές ενδείξεις στην Δόξα.


Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη το προγραμματισμένο συμβούλιο της διοίκησης ,με κύριο και βασικότερο θέμα τον τρόπο εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα που προέκυψε μετά τις παραιτήσεις του προέδρου και του γενικού αρχηγού.
Η συζήτηση κινήθηκε πάντα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας κάτι που τονίστηκε και από το σύνολο των ανθρώπων της διοίκησης. Αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινήσεις από όλους για τα αίτια αυτής της κατάστασης, αναλαμβάνοντας  ο καθένας από την πλευρά του τις ευθύνες που του αναλογούν, η συζήτηση συνεχίστηκε για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν.
Τα πρώτα θετικά και σημαντικότερα σημάδια που έδωσε..
αυτή η συζήτηση κάτι που τιμά φυσικά όλους τους διοικούντες,  ήταν η πρόθεση τους στο να συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα(εκτός μιας απάντησης που είναι σε αναμονή).Αφού έγιναν η πρώτες βολιδοσκοπήσεις και προτάσεις, η συνέχεια έφερε και τις πρώτες προθέσεις(όχι όμως τελικές) ,κάποιων ανθρώπων της διοίκησης στο να αναλάβουν τις δυο κύριες θέσεις που εκκρεμούν στην ομάδα.
Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε νέα και τελική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26-04-2013,όπου θα υπάρχει και η οριστική απόφαση των νέων δεδομένων στην ομάδα.
Σας έχουμε τονίσει πάμπολλες φορές πως αυτή η διοίκηση έχει την δύναμη και την θέληση στο να αντιμετωπίζει πάντα με υπευθυνότητα τις δύσκολες καταστάσεις που της τυχαίνουν, έτσι πράττει και τώρα.

5 σχόλια:

  1. ο Τζιμης μπορεί να έγινε κακος με ολη την Αλμωπια,μπορεί να εκανε κακο στη δουλεια του,αλλά δεν φευγει απ την ομαδα.Μην πιστευετε τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αστο το χοντρο να λεει. τζιμη μεινεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ua mas enhmervsh kaneis ti egine shmera;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re paidia afou endiafereste toso giati den erxeste na voithisete opws kai an mporite???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.