Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Νίκη Καλής 3 - 0.

Την αξιόμαχη  ομάδα της Καλής ΄΄φιλοξένησε΄΄ στην έδρα της η Δόξα Εξαπλατάνου ,νικώντας την τελικά με σκορ 3-0.
Ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημα είχε γρήγορο και επιθετικό ρυθμό από τις ομάδες, που προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να φτάσουν με καλές  προϋποθέσεις στις περιοχές των αντιπάλων.
Η Δόξα πιο ουσιώδης δημιουργεί καλύτερες φάσεις μέσα στην περιοχή της Καλής με συνέπεια να καταφέρει σχετικά νωρίς  να ανοίξει το σκορ.
  Στο 16΄ ένας πολύ καλός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της με τελικό αποδέκτη της μπάλας  τον Γιάννη Τσόλκα ,που με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0.
Από την μεριά της η ομάδας της Καλής, ΄΄ φιλόδοξη ΄΄ και καλά στημένη μέσα στο αγωνιστικό χώρο, προσπαθεί να δημιουργήσει την ευκαιρία  κυρίως από τα άκρα ,αλλά και μακρινά γεμίσματα την περιοχή της Δόξας,η καλά όμως στημένη  και αποτελεσματική αμυντική γραμμή  της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια  για κάτι παραπάνω.
 Επιθετικά τώρα η ομάδα μπαίνουμε και πάλι στο ΄΄κυνήγι΄΄ των χαμένων κλασικών ευκαιριών ,κάτι που θα μας έδιναν το δικαίωμα να κλειδώσουμε το αποτέλεσμα.
Στο 39΄ ο Βακιάνης μόνος μέσα στην περιοχή στο πλασέ που επιχειρεί η μπάλα χτυπά στο έδαφος βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και τελικά απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
Στο 40΄ μακρινό γέμισμα που βγάζει μόνο τον Τσόλκα μέσα στην περιοχή της Καλής, αυτός δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα δείχνει πλέον αποφασισμένη να ΄΄κλειδώσει΄΄ το παιχνίδι.
Ελέγχει σχεδόν όλες τις πλευρές του γηπέδου και πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο της ,που δείχνει εγκλωβισμένος στον ρυθμό της ομάδας μας.
Στο 57΄ τελικά η πίεση στον αντίπαλο της φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, όταν ένας πολύ καλός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της από  πλάγια θέση, τον  Βακιάνη να σεντράρει στην καρδιά της περιοχής και τον Μποζίνη τελικά από πολύ κοντά να κάνει το 2-0 για την Δόξα.
Η ομάδα δεν αφησυχάζεται  στο αποτέλεσμα και δείχνει να ψάχνει ένα ακόμη γκολ για να αισθάνεται φυσικά και πιο ασφαλή.
Στο 73΄ το φάουλ που κερδίζει λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Καλής, ο Βασίλης Τσόρμπας με εξαιρετική εκτέλεση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0 για την ομάδα μας.
Οι φιλοξενούμενοι  δείχνουν πλέον  να παραδίδονται  και να αποδέχονται το αποτέλεσμα, περιμένοντας τον διαιτητής να σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού.
Στο 80΄ η Δόξα θα μπορούσε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον δίκτυ του σκορ, όταν μια σέντρα από τα πλάγια του Λεμονάκη, το απευθείας γυριστό σουτ του Παρτσανάκη μέσα από την περιοχή ,η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Καλής.

Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή δίνει άλλη μια νίκη στην Δόξα αλλά και τρεις ακόμη πολύτιμους  βαθμούς για να συνεχίσει να κρατά ψιλά την πορεία που έχει χαράξει!!

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά, αν δεν του καταλογίσουμε τα κάποια ΄΄ ανθρώπινα ΄΄ λάθη,αρκετά καλή και οι βοηθοί του κ.Δεμερτζής και Δαργινίδης.





































                                                               το φάουλ και το γκολ
                                                               γκολ που ακυρώθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.