Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

A.Σ.Πρόμαχοι - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2

Σπουδαίο ΄΄διπλό΄΄ σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή τον Προμάχων πήρε η ομάδα της Δόξας Εξαπλάτανου παίζοντας με την ομώνυμη ομάδα, νικώντας την με  σκορ 1-2 !
Ένα δυνατό και ορισμένες φορές σκληρό παιχνίδι, με τις ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμες να αντιμετωπίσουν ένα παιχνίδι κρίσιμο βαθμολογικά και για τις δύο, η κάθε μια χωριστά για τους δικούς της διαφορετικούς  λόγους.
Η Δόξα με αρκετές σοβαρές απουσίες (λόγο τραυματισμών) μπήκε στο γήπεδο και ΄΄ απαίτησε  ΄΄να πάρει το παιχνίδι.
Καλύτερη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πίεσε τον αντίπαλο της σε όλο το γήπεδο παίρνοντας ταυτόχρονα και τον ελέγχο του αγώνα .
Πολύ γρήγορα χάνει αρκετές σημαντικές ευκαιρίες που και πάλι δεν εκμεταλλεύεται ανάλογα ώστε να ανοίξει το σκορ με σημαντικότερη αυτή του Λεμονάκη στο 15΄να χάνει την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν μόνος με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του δεν βρίσκει τον στόχο του.
Οι  γηπεδούχοι με κριτήριο την δύναμη και το πάθος τους, έδειξαν να θέλουν να διασφαλίσουν περισσότερο ανέπαφη την εστία τους, επιδιώκοντας να βγουν μπροστά με γεμίσματα από το κέντρο του γηπέδου προς την περιοχή της Δόξας.
 Μια τέτοια ανύποπτη στιγμή ήταν και αυτή στο 23’, όταν ο Δημητριάδης σε μία άτυχη στιγμή γλιστρά και ενώ η φάση ήταν για αυτόν ελεγχόμενη, ένα σουτ του Μήτσκα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ για τους Προμάχους και να γίνει το 1-0.
Στο 30΄καθαρή  ανατροπή του Μποζίνη μέσα στην περιοχή ,ο διαιτητής δείχνει την συνέχεια του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο μέρος τώρα δεν έχουμε και ιδιαίτερη αλλαγή στην τακτική των ομάδων, η Δόξα επιτίθεται και ψάχνει το γκολ που θα την βάλει και πάλι στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να αμύνονται για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.
Στο 67΄ καθαρή ανατροπή του Τσόρμπα Β. μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν διστάζει αυτήν την φορά να δείξει το σημείο του πέναλτι ,με τον ίδιο παίχτη να το εκτελεί και να κάνει το 1-1.
Η συνέχεια του αγώνα είναι ένας επιθετικός μονόλογος της Δόξας στην περιοχή των γηπεδούχων που διώχνουν με κάθε τρόπο την μπάλα από την περιοχή τους και ελάχιστα να επιχειρούν να φτάσουν στην περιοχή της ομάδας μας.
Χαμένες σημαντικές ευκαιρίες για την Δόξα αλλά καμία δεν βρίσκει των στόχο μέχρι σχεδόν την εκπνοή του αγώνα.
Στο 93΄έρχεται η λύτρωση και η δικαίωση για την ομάδα μας όταν μία από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες βρίσκει τον στόχο της, με τον Γιάννη Τσόλκα να βρίσκει τον Μποζίνη μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα εξαιρετικό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-2 , και να διαμορφώνει την ανατροπή του παιχνιδιού.
Οι γηπεδούχοι μην μπορώντας να πιστέψουν το αποτέλεσμα διαμαρτύρονται στον διαιτητή για το γκολ και προς στιγμή δημιουργείται μεγάλη ένταση και αναγκάζεται ενώ ο χρόνος έχει τελειώσει να σφυρίξει την λήξη του αγώνα.

Μια δίκαιη, καθαρή νίκη αλλά και ανατροπή του αγώνα που δίνει τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς και κρατάει την ομάδα μια ανάσα από τον αντίπαλο της στο να διεκδικήσει μια θέση για τους αγώνες μπαράζ των Play Off.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Φωτιά, καθώς και των βοηθών του κ.Κουπαράνη και Αλατζά.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.