Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2 - 1.

Μια ΄΄αγχωτική΄΄ νίκη κατάφερε τελικά και πήρε η ομάδα της Δόξας μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα της  Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι με την ομάδα μας να μπαίνει καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει πολύ νωρίς το γκολ .
Πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο της και βρίσκεται αρκετές φορές μπροστά στο να πετύχει τον στόχο της, οι  όποιες όμως ευκαιρίες της δίνονται δεν αξιοποιούνται κατάλληλα

Στο 19΄ η Δόξα βρίσκει τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από ένα  ωραίο γέμισμα μέσα στη περιοχή, ο Βακιάνης  θα με δυνατό πλασέ θα κάνει το 1-0.
Γκολ που σίγουρα έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας που πίεσαν ακόμη περισσότερο ώστε να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.
Στο 43΄ το δυνατό σουτ του Παρτσανάκη η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Δημητριάδη, οι όποιες όμως προσπάθειες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Το δεύτερο μέρος τώρα ξεκινά με την Δόξα να έχει και πάλι τον ελέγχο του παιχνιδιού πιέζοντας αρκετά ψηλά τον αντίπαλο της.
Η συνέχεια όμως του αγώνα δεν ήταν και η ανάλογη καθώς οι Αναγέννηση σταδιακά παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και οργανώνεται πιέζοντας και αυτή με την σειρά της την Δόξα.
Πίεση που τελικά φέρνει και αποτέλεσμα στο 67΄ με τον Λαζαρίδη να ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1.
Με το ενδεχόμενο τώρα να χάσει η ομάδα το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας παίρνουν και πάλι τον ελέγχο του αγώνα και εγκλωβίζουν τον αντίπαλο τους μέσα στην περιοχή του.
Έτσι μετά από αρκετές χαμένες προσπάθειες βρίσκει τελικά και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα ,όταν στο 82΄ σε μια σέντρα από τα αριστερά ο Λεμονάκης  με κοντινό πλασέ κάνει το 2-1 για την Δόξα.
Σκορ με το οποίο ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια σφυρίζοντας την λήξη του παιχνιδιού.
Αποτέλεσμα που ανεβάζει και πάλι την ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας,  αλλά  ταυτόχρονα  κρατά  ζωντανή και την ελπίδα στο να εκπληρώσει τον στόχο που έθεσε. 

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Αργυρού καθώς και των βοηθών του κ. Αδραμάνη και Τριανταφυλλίδη






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.