Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Δόξα Μαυροβουνίου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 0

Στην λεπτομέρεια κρίθηκε τελικά το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Δόξας Μαυροβουνίου και της Δόξας Εξαπλατάνου, με τελικό νικητή την γηπεδούχο Δόξα με σκορ 1-0.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, απόλαυσαν ένα ωραίο  παιχνίδι από δυο ομάδες που προσπαθούν να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ,αλλά και γιατί όχι, να κατακτήσουν την κορυφή της !
Ο Εξαπλάτανος μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, με συνέπεια να του δοθεί η ευκαιρία πολύ νωρίς μόλις στο 2΄ να ανοίξει το σκορ ,όταν ο Βασίλης Τσόρμπας επιχείρησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Οι γηπεδούχοι δείχνουν εγκλωβισμένοι στον ρυθμό της ομάδας μας, που συνεχίζει να πιέζει και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Όσο ο χρόνος κυλά και στα μέσα περίπου του ημιχρόνου το Μαυροβούνι προσπαθεί να βρει το ρυθμό του για να πιέσει την ομάδα μας.
Στην μοναδική ίσως  στιγμή που οι γηπεδούχοι έφτασαν με προϋποθέσεις στην περιοχή του Δημητριάδη, ήταν και το κόρνερ που κέρδισαν στο 26΄ , όταν στην εκτέλεση του δημιουργείται σύγχυση στην περιοχή ,ο Τουρατζίδης ανενόχλητος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας  το 1-0.
Τα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου καταναλώθηκαν με ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο περιοχές ,χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα του σκορ.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η ομάδα μας μπαίνει και πάλι καλύτερα στο γήπεδο προσπαθώντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
 Δεν εκμεταλλεύεται όμως για ακόμη φορά την μεγάλη ευκαιρία που της δίνεται στο 3΄ ,αυτήν την φορά με τον Βαγγέλη Βακιάνη όταν βρίσκεται μόνος σχεδόν με τον τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου, η μπάλα καταλήγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι πλέον κλεισμένοι στην άμυνα τους προσπαθούν να διαφυλάξουν το γκολ του πρώτου μέρους ,με περιορισμένες  τις φορές που επιχείρησαν να φτάσουν στην περιοχή μας και αυτές με μακρινά γεμίσματα και στημένες φάσεις μέσα στην περιοχή.
Με την ποιο ίσως αξιόλογη φάση  στο 71΄ ,όταν  το γέμισμα από το κέντρο του γηπέδου και αποδέκτη τον Κίτσα, το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατάληξε άουτ.
Η ομάδα μας συνεχίζει να χάνει σημαντικές ευκαιρίες, καμία όμως δεν βρίσκει τα δίχτυα. 
Στο 75΄ το γέμισμα από  πλάγια θέση με τον Παρτσανάκη και αποδέκτη τον Ντόκαρη μέσα στην μικρή περιοχή ,η κεφαλιά του περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου.
Στο 80΄ το δυνατά σουτ του Βασίλη Τσόρμπα μέσα στην  περιοχή, ο τερματοφύλακας για μια ακόμη φορά λέει όχι σε μια ακόμη ευκαιρία μας ,μπλοκάροντας με δυσκολία την μπάλα.
Έτσι το τελικό 1-0 αδικεί σίγουρα την ομάδα μας που δικαιούνταν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι και θα αποκτούσε μεγαλύτερη σημασία γιατί  είχε απέναντι της  μια πολύ καλή ομάδα και  έναν από τους αντίπαλους της που επί ίσοις όροις διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα.  

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά,καθώς και των βοηθών του κ.Δεμερτζή και Τετραγώνη. 

 ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(ΠΡΟΔΡΟΜΜΙΔΗΣ) Καμπάλης Σιδέρης Τουρατζίδης Φανιάδης Κατιρτζόγλου Σαρίδης(80' Παπανικολάου) Ζαχαριάδης Κίτσας Καρυπίδης(77' Νάτσης) Λέσι Μουρουζίδης (70' Χατζηστεφάνου) 
ΔΟΞΑ ΕΞΠΑΛΑΤΑΝΟΥ( ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ) Δημητριαδης Θωμάς Γ,Τσόρμπας Ευθ. Κουντουράς Μποζίνης Κοντακτσής( 75' Λεμονάκης) Ουζούνης Καραδήμος ( 70' Ντόνκαρης) Τσόρμπας Β. Βακιάνης Τσόλκας(70' Παρτσανάκης)




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.