Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ακαδημία Κρ.Βρύσης - Δόξα Εξαπλατάνου 6 - 0.

Με το βαρύ σκορ 6-0 πλήρωσε το πέρασμα της η ομάδα μας από το γήπεδο της Κρύας Βρύσης.
Το τελικό  αποτέλεσμα σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει  την όλη προσπάθεια της ομάδας στο παιχνίδι.
Πέραν όμως  αυτού του αποτελέσματος η Δόξα στάθηκε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο μέρος, προσπάθησε και έδειξε ότι θα μπορούσε να κερδίσει έστω κάποιον βαθμό στο τέλος. Το γρήγορο όμως γκολ που δέχεται στο 18΄ από  κοντινό  πλασέ

του Γκότση ,την αποσυντονίζει και την  φορτώνει με περισσότερο άγχος .
Γρήγορα όμως συνέρχεται και προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο, οι προσπάθειές της όμως δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Από την πλευρά τους τώρα οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι, πίεζαν και δημιουργούσαν  επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της ομάδα μας, χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ ώστε να νιώθουν  πιο ασφαλή.
Έτσι το πρώτο μέρος τελειώνει χωρίς να αλλάξει κάτι στο αρχικό αποτέλεσμα.
Στα μέσα τώρα του  δευτέρου μέρος και σε λίγα μόλις λεπτά έρχεται  η απόλυτη κατάρρευση της ομάδας.
Το αρχικό ξεκίνημα του ημιχρόνου δεν έδειχνε σίγουρα ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει αυτό το τελικό αποτέλεσμα.
Και αυτό γιατί η ομάδα μπήκε καλά μέσα στο αγωνιστικό χώρο πίεσε και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, το πλήρωσε όμως με τα αρκετά αμυντικά της λάθη.

Στο 67΄ δημιουργείται σύγχυση μέσα στην περιοχή της Δόξας ,με εκατέρωθεν σουτ και αποκρούσεις ,με την μπάλα όμως να μην απομακρύνεται από την εστία της ομάδα και τελικά ο Νήρλας από κοντά να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 70΄ ο Κίτσας κάνει το  3-0 ,
Στο 79΄ ο Θωμάς Γιώργος  στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή, την στέλνει με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 4-0 για τους γηπεδούχους.
Ο αγώνας αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η  Ακαδημία έχει πλέον τον πλήρη ελέγχο του παιχνιδιού και πιέζει συνεχώς την Δόξας.
Έτσι στο 89΄ γίνετε το 5-0 από τον Σιδέρη,
Και στις καθυστερήσεις το τελικό 6-0 από τον Βεζυριανόπουλο.

Σίγουρα η καλή συνολικά απόδοσή μας δεν άξιζε αυτό το τελικό αποτέλεσμα.
Κοιτάμε όμως μπροστά γιατί ακολουθούν ακόμη παιχνίδια που θα πρέπει να κερδίσουμε ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πολύ μέτρια η διαιτησία του κ. Αργυρού ,όπως και των βοηθών του καθώς έκλεισαν αρκετές φορές τα μάτια, σε κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού.  



















 

2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα,στον προπονητή Τσαμαρδό,στον Τάσο και στο Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή εάν δίνουμε συγχαρητήρια στις εξάρες ,όταν πάρουμε καμιά σοβαρή ισοπαλία θα κάνουμε πανηγύρι? χαχαχαχα είμαστε ότι ναναι.Τελικά είμαστε ο Λεμονακης και 10 ξενοι παλι ε? καλα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.