Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ορφέας Ριζαρίου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 4.

Μέσα σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η Δόξα κατάφερε και πήρε τους τρεις  πολύτιμους βαθμούς της νίκη μέσα στο γήπεδο του Ορφέα  Ριζαρίου από την ομώνυμη ομάδα.
Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να εγκλωβίσει τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του, δείχνοντας έτσι και τις προθέσεις της ακόμη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Ενδεικτικό της πίεσης αυτής ήταν και η σημαντική ευκαιρία που χάθηκε μόλις στο 2΄ της
αναμέτρησης όταν ο Λευτέρης Θωμάς ,χάνει την ευκαιρία σε κενή εστία να στείλει  την μπάλα στα δίχτυα του Ορφέα.

Κάτι όμως που κατάφερε να κάνει  δυο λεπτά αργότερα, όταν στο 4΄ το  κοντινό  του πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 0-1.
Η Δόξα δεν σταματά να πιέζει τον αντίπαλο της και  ψάχνει  το δεύτερο γκολ που θα την κάνει να αισθάνεται πιο ασφαλή.
Στο 10΄ ο Γιαννούλτσης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ,διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ την μπάλα ο τερματοφύλακας του Ριζαρίου.
Στο 22΄ η ανατροπή του Θωμά Ουζούνη μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων ,ο διαιτητής του αγώνα δείχνει πολύ σωστά το σημείο του πέναλτι.
Ο Βακιάνης το εκτελεί και  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας  έτσι το 0-2 για την ομάδα του.
Μετά το 0-2 η Δόξα χάνει λίγο τον ρυθμό της και δίνει έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να την πιέσει.
Στο 32΄ μετά από ανατροπή ποδοσφαιριστή του Ριζαρίου μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής και σε αυτήν την περίπτωση δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Ο Καραουλάνης εκτελεστής ,μειώνει σε 1-2 για την ομάδα του.
Σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Δόξα χάνει τη ευκαιρία να αυξήσει το σκορ όταν στο 55΄ , το δυνατό  σουτ του Βακιάνη η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας και καταλήγει άουτ.

Το Ριζάρι πιέζει την Δόξα και ψάχνει  να επιτύχει το γκολ της ισοφάρισης. Η καλά όμως στημένη και οργανωμένη αμυντική διάταξη της ομάδας δεν δίνει το δικαίωμα να δημιουργήσει αλλά και να απειλήσει σημαντικά την εστία της Δόξας.
Μετά την αρχική πίεση των γηπεδούχων ,η ομάδα ξαναβρίσκει τον ρυθμό της και βγαίνει μπροστά με καλές προϋποθέσεις να επιτύχει  ένα ακόμη τέρμα ώστε να κλειδώσει το αποτέλεσμα.
Κάτι που καταφέρνει να πετύχει στο 72΄ όταν η εξαιρετική προσπάθεια του Βακιάνη από τα αριστερά ,βρίσκει τον Λευτέρη Θωμά μέσα στην μικρή περιοχή αυτός δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-3.

Το υπόλοιπο μέρος το παιχνιδιού καταναλώνεται με την Δόξα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα  τέρματα.

Έτσι λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού στο 89΄, η σέντρα του  Βασίλη Τσόρμπα από τα πλάγια βρίσκει το κεφάλι του Κουντουρά, αυτός κάνει και το τελικό 1-4 για την Δόξα.
Μια εξαιρετική προσπάθεια από όλη την ομάδα και ένα αποτέλεσμα που δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα, που δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό αγωνιστικό της ρυθμό.


Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη όπως επίσης και των βοηθών του κ. Σκουλή και Αποστολούδα. 















Πέναλτι Δόξας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.