Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου- Ολυμπιακός Γαλατάδων 2 - 1.

Μια σπουδαία μα και συνάμα κρίσιμη  βαθμολογικής σημασίας  νίκη πέτυχε η Δόξα μέσα στο γήπεδο της Αψάλου, με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ μπροστά από τις εστίες των ομάδων ,κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον και την αγωνιά των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Η Δόξα ξεκινά αρκετά επιθετικά το παιχνίδι
 χάνοντας έτσι και τις πρώτες καλές ευκαιρίες της που αν τις είχε εκμεταλλευτεί καλύτερα θα είχε κλειδώσει από πολύ νωρίς το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Μόλις στο 3΄ ο Λεμονάκης χάνει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε μια σέντρα από τα αριστερά μόνος στην περιοχή στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα τον Γαλατάδων.

Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει αλλά και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 12΄ σουτ του Γιώργου Θωμά από το ύψος της μεγάλης περιοχής ,διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Από τα μέσα του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισορροπούν το παιχνίδι και προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Οι όποιες όμως προσπάθειες τους αντιμετωπίζονται σωστά από την ομάδα. Μια φάση όμως κόντεψε να μας στοιχίσει λίγα μόλις λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων , η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστία του Δημητριάδη και κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο μέρος τώρα ξεκινά ακόμη πιο επιθετικά και από τις δυο ομάδες ,που προσπαθούν να πετύχουν το γκολ που θα τις βάλει μπροστά στο σκορ.

Και ενώ η Δόξα χάνει τις καλύτερες ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που πετυχαίνουν να ανοίξουν το σκορ μετά από μια μικρή ολιγωρία της άμυνας.

Έτσι στο 63΄ο Μπαρδάκας πλασάρει από πολύ κοντά και κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

 Παρά το γκολ που δέχεται η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές μας δεν σταματούν να πιέζουν τους αντιπάλους της, έτσι ώστε να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Στο 72΄ μια καθαρή ανατροπή του Λευτέρη Θωμά μέσα στην μικρή περιοχή ,ο διαιτητής δεν διστάζει να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Βακιάνης, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.

Στο 77΄ έρχεται η ανατροπή του σκορ  αλλά και η λύτρωση της ομάδας ,όταν η ευκαιρία που δημιουργεί μέσα στην περιοχή τον Γαλατάδων, ο Βασίλης Τσόρμπας από πολύ κοντά πλασάρει τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 , μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Σκορ με το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την λήξη του αγώνα.
Μια νίκη αρκετά σημαντική για την Δόξα, γιατί της δίνει το δικαίωμα να βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Καλή η διαιτησία του κ.Καραμπατάκη,έχασε αρκετές φάσεις ο βοηθός κ.Παναγιωτίδης καλός ο κ. Τριανταφυλλίδης.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.