Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Όλυμπος Αψάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 2.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του  έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής Γιάννης Τσαμαρδός ,στον αγώνα της ομάδας  με τον  Όλυμπο Αψάλου.
Παρά το τελικό αρνητικό αποτέλεσμα δικαίωσαν τον προπονητή , μπήκαν στο γήπεδο δυνατά και πάλεψαν το παιχνίδι, δείχνοντας έτσι τις μεγάλες αγωνιστικές τους δυνατότητες.
Η ομάδα γενικά μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τους γηπεδούχους.
Μόλις στο 10΄ μετά από έναν ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της Δόξας ,ο νεαρός Λαμπρίδης με ένα εξαιρετικό πλασέ κάνει το 0-1 για την ομάδα.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει αλλά και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να μεγαλώσει τον δείκτη  του σκορ.
Στο 20΄ η κεφαλιά του Λεμονάκη μέσα από την περιοχή στέλνει ελάχιστα άουτ την μπάλα.
Λίγο πάνω από τα μέσα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισορροπούν το παιχνίδι και βγαίνουν με αξιώσεις μέσα στην περιοχή της Δόξας.
Στο 27΄ ο Παρτσανάκης με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1- 1.
Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κρατά για πολύ γιατί λίγα λεπτά αργότερα στο 36΄  η ομάδα μας ξαναπαίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Λεμονάκη να κάνει το 1-2, σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Η επανάληψη έκρυβε και αλλά γκολ, αλλά και  αρκετές συγκινήσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών παίζεται καλό ποδόσφαιρο με συνεχές ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο περιοχές.
Στο 58΄ ο Δούμος κάνει το 2-2  για την Άψαλο βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το γκολ  τις ισοφάρισης .
Η γηπεδούχοι αναζητούν απεγνωσμένα την ευκαιρία που θα τους βάλει μπροστά στο σκορ πιέζοντας αρκετά την Δόξα.
Έτσι ο Κόγιος  στο 75΄καταφέρνη να πετύχει το 3-2 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Δόξα πιέζει και πάλι τους γηπεδούχους αλλά δεν καταφέρνει τελικά να πετύχει κάτι καλύτερο.
Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξεις από τον διαιτητή του αγώνα δίνει στην Άψαλο τους τρεις βαθμούς της νίκης ,δίνοντάς της ταυτόχρονα και τις ελπίδες για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.
Όσον αφορά στην ομάδα μας, αν και ηττημένη, έχει και μαθηματικά πλέον κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Επίσης αποκόμισε αρκετά θετικά στοιχεία από την συμμετοχή και των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

Καλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Αργυρού και των βοηθών του κ. Τσαλγίνη και Μήτρου.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.