Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου-Ηρακλής Άσπρου 0 - 2.

Σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο έγινε στο γήπεδο της Αψάλου, ο αγώνας της Δόξας με την ομάδα του Άσπρου.
Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις εστίες και των δυο ομάδων ,κρατώντας το ενδιαφέρων των φιλάθλων μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η Δόξα ξεκινά πολύ καλά το παιχνίδι , που και  αυτήν την φορά δίνει και πάλι την ευκαιρία να παίξουν αρκετοί  νέοι ποδοσφαιριστές της.
Με το άγχος να βαραίνει περισσότερο τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Άσπρου , λόγω της βαθμολογικής σημασίας που είχε για αυτούς το τελικό αποτέλεσμα, η Δόξα πιέζει και χάνει σημαντικές ευκαιρίες ακόμη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.
Στο 13ο λεπτό ο Βασίλης Τσόρμπας  χάνει σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα, όταν μόνος μέσα στην μικρή περιοχή το χαλαρό πλασέ του στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Άσπρου.
Οι φιλοξενούμενοι στα μέσα του ημιχρόνου ισορροπούν το παιχνίδι και βγαίνουν μπροστά με καλές προϋποθέσεις απειλώντας την εστία του Δημητριάδη.
Στο 25΄ εξελίσσεται μια φάση από τα πλάγια του γηπέδου και ενώ προηγείτο αντικανονικό φάουλ και εσκεμμένο χτύπημα από ποδοσφαιριστή του Άσπρου σε παίχτη της Δόξας ,ο διαιτητής αλλά και ο βοηθός του αγώνα αφήνουν να συνεχιστεί το παιχνίδι και τελικά ο Δημητριάδης  για το Άσπρο με κοντινό πλασέ να κάνει το 0-1.
Το παιχνίδι παίρνει φωτιά γίνεται ακόμη πιο δυνατό και πολλές φορές σκληρό, αλλά δεν αλλάζει τίποτε στο σκορ μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος ξεκινά με την Δόξα να ψάχνει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Πιέζει τον αντίπαλο της και χάνει και πάλι αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Οι όποιες όμως προσπάθειες της δεν βρίσκουν τον στόχο τους.
Στο 62΄ σε γέμισμα προς την περιοχή της ομάδας μας και ενώ ο Δημητριάδης δείχνει να ελέγχει την φάση, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου γλιστρά και δίνει το δικαίωμα στον προωθημένο Ελευθεριάδη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Φάση που σίγουρα αδικεί τον Δημητριάδη, καθώς σε αρκετές δυσκολότερες φάσεις ήταν αυτός που κρατούσε ζωντανή την ομάδα στο παιχνίδι.
Παρά το δεύτερο γκολ που δέχεται η Δόξα,πιέζει ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους ,που στημένοι πλέον αμυντικά αντιμετωπίζουν την πιέση της Δόξας.
Έτσι τίποτε δεν αλλάζει στο αποτέλεσμα μέχρι που ο διαιτητής της αναμέτρησης στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια για την λήξη του παιχνιδιού.
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την ομάδα γιατί στάθηκε πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ,ηττήθηκε σίγουρα από μια καλή και έμπειρη ομάδα, αυτήν του Άσπρου, αλλά και  από κακές συγκυρίες μέσα στο παιχνίδι.

Κακός ο διαιτητής του αγώνα κ. Γαλαμουϊδης καθώς φέρει μεγάλη ευθύνη, κλείνοντας τα μάτια σε αρκετές φάσεις μέσα στο παιχνίδι, όπως και ο βοηθός του κ.Κεσίσογλου. Διεσώθη ο πρώτος βοηθός κ. Σίπκας Γ. καθώς στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.