Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου- Ορφέας Ριζαρίου 5 - 0.

Σε θετικούς ρυθμούς  επανήλθε η ομάδα της Δόξας μετά την νίκη της μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Ορφέα Ροζαρίου.

Το τελικό 5-0 αποδεικνύει ίσως και την δυναμική των δυο ομάδων, αν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να καταφέρουν κάτι καλύτερο αλλά οι προσπάθειες τους δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Το σκορ από μόνο του δεν ενδείκνυται και ιδιαίτερης κριτικής καθώς η Δόξα ήταν  κυρίαρχη
του παιχνιδιού μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Παίζοντας κατά διαστήματα καλά και οργανωμένα επέβαλλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, δημιουργώντας έτσι αρκετές ευκαιρίες μέσα στην περιοχή των αντιπάλων.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και αυτή καλά μέσα στο γήπεδο, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την Δόξα με κάποιες αντεπιθέσεις, δεν έφεραν όμως κανένα αποτέλεσμα.
Η  συνεχόμενη πίεση της Δόξας έφερε τελικά και αποτέλεσμα στο 29΄ όταν Οξύζογλου επιχείρησε μια σέντρα από τα αριστερά μέσα την περιοχή του Ριζαρίου, ο Βασίλης Τσόρμπας με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.
Και στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄ ο Οξύζογλου με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στο ΄΄ παραθυράκι ΄΄ της εστία του τερματοφύλακα του Ριζαρίου με κατάληξη τα δίχτυα του, γράφοντας έτσι το 2-0.
Στην επανάληψη τώρα το παιχνίδι δεν αλλάζει σημαντικά σε σχέση με το πρώτο μέρος.
Η Δόξα πάντα κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν κυρίως στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου να επιτύχουν ένα γκολ ελπίζοντας να μπουν στο παιχνίδι, κάτι που όμως στάθηκε αδύνατο να πραγματοποιηθεί.
Οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονται η  μια μετά την άλλη μέχρι που στο 68΄ ένας ωραίος συνδυασμός Μαυρόπουλου και Λευτέρη Θωμά, με τον τελευταίο με ένα πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή να στήλη την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Ο Βακιάνης στο 82΄ με ένα δυνατό σουτ κάνει το 4-0.
Και στην εκπνοή που παιχνιδιού στο 90΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιώργος Θωμάς με κεφαλιά κάνει το τελικό 5-0.

Πέραν των τριών βαθμών της νίκης που σίγουρα ήταν σημαντική στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η νίκη αυτή τόνωσε και ψυχολογικά όλους στην ομάδα καθώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα την επηρέασαν  αρκετά.


Ακολουθούν δυο πολύ σημαντικά παιχνίδι το ένα του κυπέλλου με τον Αλμωπό και το άλλο με την Κρύα Βρύση μέσα στο γήπεδο μας. Αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της το έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για κάθε θετικό αποτέλεσμα.  

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Κατεριάδη όπως επίσης και των βοηθών του κ.Γιάγκου και Δέλλιου.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.