Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου -Εθνικός Γιαννιτσών 0 - 5.

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα συνεχόμενα παιχνίδια, αυτήν την φορά μέσα στην έδρα της αντιμετώπισε η ομάδα της Δόξας. Μια ακόμη ήττα που σίγουρα προβλημάτισε και έκανε όλους μας να αναρωτηθούμε τι προέκυψε και η ομάδα έχει χάσει τον πολύ καλό ρυθμό της σε σχέση με το πολύ καλό της ξεκίνημα.
Οι αγωνιστικές της δυνατότητες σίγουρα είναι μεγάλες και γνωστές σε όλους μας, ίσως  και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που μας κάνει να αναρωτιόμαστε με την όλη εμφάνιση της .
Σε αυτό το παιχνίδι τίποτα δεν πήγαινε καλά. Θες οι αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών από τα πρώτα λεπτά και οι απουσίες κάποιον βασικών ποδοσφαιριστών, θες το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε ή μήπως είναι η  χαλαρότητα που αντιμετωπίσαμε αυτά τα παιχνίδια.
Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά και δείξαμε πως θα ελέγξουμε το παιχνίδι σε μια ανύποπτη φάση δεχόμαστε ένα γρήγορο γκολ  από μια αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο 9΄, όταν ο Κηλίκης λίγο έξω από την μικρή περιοχή επιχειρεί ένα περίεργο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ,κάνοντας το 0-1.

Ο Εθνικός  ελέγχει το παιχνίδι και δείχνει πιο αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι παίζοντας δυνατά και οργανωμένα, σε αντιθέση με εμάς που ενώ προσπαθούμε τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσαμε να απειλήσουμε και να παραβιάσουμε την εστία του Εθνικού.
Στο 37΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο αφύλακτος Δουλκερίδης δεν δυσκολεύεται να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-2 για την ομάδα του.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και ενώ η Δόξα δείχνει να ψάχνει το γκολ που θα μπορέσει να την βάλει στο παιχνίδι , οι φιλοξενούμενοι καλά οργανωμένοι αμυντικά αποτρέπουν κάθε προσπάθειά της  για κάτι καλύτερο.
Η προσπάθεια του Λεμονάκη στο 60΄ το πλασέ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.

Ο Εθνικός στέκεται δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με αντεπιθέσεις επιχειρεί να επιτύχει ένα ακόμη γκολ.

Στο 67΄σε μια από τις αντεπιθέσεις  του Ελευθεριάδης με κοντινό πλασέ κάνει το 0-3

Με την Δόξα να δείχνει πλέον αποδιοργανωμένη, γίνεται εύκολος στόχος για τον αντίπαλο της.
Στο  78΄ με τον Γρηγοριάδη   να κάνει το 0-4 και στο 85΄ με τον Τζάτζη το τελικό 0-5 ο Εθνικός  παίζοντας δυνατά και οργανωμένα πήρε μια δίκαιη νίκη.

Το ρεπό μας την επόμενη αγωνιστική είναι μια ευκαιρία να δούμε το τι έφταιξε για να το διορθώσουμε.
Γυρίζουμε σελίδα και αφήνουμε πίσω μας αυτά τα παιχνίδια, πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι να ανασυνταχτούμε,έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε και τα καταφέρνουμε.

Καλή η διαιτησία του κ.Θεολόγου ,αν και έκλεισε τα μάτια σε δυο ανατροπές ποδοσφαιριστών της Δόξας μέσα στην περιοχή.Καλοί επίσης και οι βοηθοί κ.Κεσίσογλου και Πίλτσης











1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.