Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου- Απόλλων Κρύας Βρύσης 0 - 1.

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση της Δόξας δεν στέφτηκε και αυτήν την φορά με επιτυχία. Αντιμετώπισε μέσα στο γήπεδο της μια απο τις πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος ,Απόλλων Κρύας Βρύσης, μια πολύ καλή  ομάδα πλαισιωμένη με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Αγωνιστικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι δυνατό με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας και  στις δυο περιοχές των ομάδων.
Ισορροπημένο το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού
με τις ομάδες να προσπαθούν με οργανωμένες επιθέσεις να φτάσουν στις περιοχές των αντιπάλων τους.
Ο Απόλλων πιο ουσιώδης σε μια από τις αντεπιθέσεις του  στο 17΄ ανοίγει το σκορ, όταν από τα αριστερά γίνετε μια σέντρα μέσα στην περιοχή της Δόξας ,ο αφύλακτος Φανιάδης με καρφωτή  κεφάλια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Με τον αέρα πλέον του σκορ οι φιλοξενούμενοι πιέζουν και χάνουν στην συνέχεια κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ, αντιμετωπίζονται  όμως σωστά από την άμυνα της ομάδας μας.
Η Δόξα και αυτή πιέζει αρκετά τον αντίπαλο της  αλλά η πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του Απόλλων αποτρέπει κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου  χάνετε και η καλύτερη ευκαιρία της Δόξας  για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ  δημιουργείται σύγχυση μέσα στην περιοχή του Απόλλων με συνεχή σουτ και αποκρούσεις της μπάλας μέσα στην περιοχή, τελικός αποδέκτης ο Θωμάς Γιώργος που μόνος μες την περιοχή αδυνατεί να στείλει την μπάλα στην εστία του τερματοφύλακα.
Το δεύτερο μέρος γίνετε και πάλι ένα πολύ καλό παιχνίδι δυνατό με αρκετά γρήγορο ρυθμό.
Η Δόξα ελέγχει το παιχνίδι και προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους ώστε να δημιουργήσει την ευκαιρία που θα της  φέρει αποτέλεσμα. Βρίσκεται όμως απέναντι σε μια διπλή αμυντική ζώνη των αντιπάλων που  σε συνάρτηση με την εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών της αποτρέπει κάθε προσπάθεια.
Τα λεπτά κυλούν σε βάρος της ομάδας μας χωρίς να αλλάζει και κάτι στο σκορ.
Ο Απόλλων  με αντεπιθέσεις προσπαθεί και αυτός αλλά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι σημαντικό.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους φιλοξενούμενους.
Η Δόξα προερχόμενη από ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, έχοντας στα πόδια της μια μεγάλη προσπάθεια του αγώνα Κυπέλλου με τον Αλμωπό, παρόλα αυτά στάθηκε  ισάξια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αυτήν του Απόλλων Κρύας Βρύσης.
Δείγμα των τελευταίων αγώνων πως η ομάδα άρχισε πλέον να βρίσκει τα αρχικά της πατήματα καθώς θα τα χρειαστεί στην συνέχεια.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γιάνκου ,όπως επίσης και των βοηθών του κ.Σίπκα Σ. και Τρυψιάνη.

ΔΟΞΑ     ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: 
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ,Δημητριάδης,Τσόρμπας Ευθ.,Νάτσκος,Κουντουράς,Τσουλφαϊδης,(55΄Λεμονάκης)Θωμάς Γιώργος,(75΄Οξύζογλου)Ουζούνης,Τσάβος,Τσόρμπας Βασ.,,Βακιάνης,(75΄Μονογενίδης)Θωμάς Λευτέρης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.