Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου - Ηρακλής Γαρεφίου 6 - 2.


Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων Κυπέλλου  της ΕΠΣ Πέλλας, η Δόξα θα είναι μια από τις ομάδες που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και στην επόμενη φάση των ‘’16’’ .
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.
Το τελικό αποτέλεσμα ίσως να δείχνει  και την διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων, χωρίς όμως να μπορεί κάνεις  να υποβαθμίσει την μεγάλη και σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές  του Γαρεφίου.

Το πρώτο μέρος ξεκινά με την Δόξα να

προσπαθεί από νωρίς να πάρει΄΄ κεφάλι ΄΄ στο σκορ χάνοντας μόλις στο 4΄ και την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι μετά από ένα δυνατό σουτ του Βασίλη Τσόρμπα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοούνται και προσπαθούν με κάποιες αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Στο 8΄ κερδίζουν ένα φάουλ  λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση του  αναλαμβάνει να πραγματοποίησει ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας ο Γιάννης  Μανογλής,που στέλνει την μπάλα στα δίχτια γράφοντας το 0-1.
Με την Δόξα να μένει πίσω στο σκορ κυνηγά τώρα να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 17΄ το φάουλ που κερδίζει η ομάδα έξω από την μεγάλη περιοχή ο Κουντουράς εκμεταλλεύεται την  ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του Γαρεφίου στέλνοντας με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι και την εκπνοή του ημιχρόνου παρά τις προσπάθειες και τον δυο ομάδων να επιτύχουν κάτι καλύτερο.
Το δεύτερο μέρος τώρα δεν χρήζει και ιδιαίτερης κρητικής. Συνεχείς επιθετικός μονόλογος της Δόξας και τους φιλοξενούμενους που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους δείχνουν  ανήμποροι πλέον  να σταματήσουν τον ρυθμό τον γηπεδούχων.

Από το πρώτα και όλα λεπτά του ημιχρόνου σφυροκοπείται συνεχόμενα η εστία του Γαρεφίου.

Στο 48΄την  λάθος συνεννόηση των ποδοσφαιριστών της, εκμεταλλεύεται πολύ σωστά ο Λευτέρης Θωμάς κλέβοντας την μπάλα και από πολύ κοντά κάνει το 2-1.
Στο 53΄ εκτέλεση κόρνερ από αριστερά καρφωτή κεφαλιά από τον Λεμονάκη το 3-1.
Στο 69΄ το πλασέ από  τον Λευτέρη Θωμά κάνει το 4-1.
Το 5-1 κάνει ο Μαυρόπουλος με ατομική προσπάθεια στο 74΄

Παρά το βαρύ σκορ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να μειώσουν την διαφορά. Σε μια από τις προσπάθειες τους κερδίζουν πέναλτι.

Αναλαμβάνει να το εκτέλεση στο 80΄ ο Σίσκος, μειώνοντας σε 5-2 το σκορ.

Και λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 84΄, η Δόξα σφραγίζει την νίκη της κάνοντας το 6-2 μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια του Μαυρόπουλο από τα δεξιά ,σπάζοντας την μπάλα στην καρδιά της περιοχής του Γαρεφίου και  τον Λευτέρη Θωμά να επιτυχαίνει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι.
Αρχικά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Αντώνη Σαπουντζή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, που παρά της δύσκολες καιρικές συνθήκες( κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα),κατάφεραν να γυρίσουν το αρχικό σε βάρος τους σκορ. 
Να συγχαρούμε επίσης και την ομάδα του Γαρεφίου, που παρά το βαρύ σκορ έδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο ικανό για κάθε αποτέλεσμα.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, κινήθηκε σε καλά επίπεδα η διαιτησία του κ.Καρυπίδη, όπως επίσης και των βοηθών του Τσαλγίνη και Μιχάλογλου.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.