Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Άρης Λουτρακίου - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 2.

Παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης ,αναχώρησε από το Λουτράκι η αποστολή της Δόξας, στα πλαίσια της  δεύτερης αγωνιστικής των αγώνων Κυπέλλου.
Ένα καλό παιχνίδι που κρίθηκε τελικά στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, καθώς ο οργανωμένος αμυντικά ο Άρης Λουτρακίου, αποσόβησε με κάθε τρόπο την οποιαδήποτε απειλή μέσα στην περιοχή του.
Το πρώτο μέρος ήταν σχεδόν ένας  επιθετικός μονόλογος της Δόξας μέσα στα καρέ του Άρη.
Αρκετές οι ευκαιρίες αλλά καμία δεν μπόρεσε να έχει θετική κατάληξη, μιας και η καλά στημένη από τον προπονητή του Άρη Μάκη Δεμίρη, αμυντική διάταξη της ομάδας δεν επέτρεπαι και πολλά.
Από την πλευρά της οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με κάποιες αντεπιθέσεις ,αλλά οι όποιες προσπάθειες τους δεν θα μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Δόξας.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα μπαίνει στο γήπεδο αποφασισμένη να ΄΄καθαρίσει΄΄ το παιχνίδι νωρίς.
Εγκλωβίζει και πάλι τον αντίπαλο της μέσα στα καρέ του και προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική της διάταξη.
Έτσι στο 55΄ μετά από μια καλά οργανωμένη επίθεση των ποδοσφαιριστών της Δόξας, ο Κουντουράς βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1.
Η  ομάδα δεν σταματά και συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο προσπαθώντας να επιτύχει άλλο ένα τέρμα.
Το πετυχαίνει λίγα λεπτά αργότερα όταν η πάλι καλά οργανωμένη επίθεση της από τα αριστερά , ο Λεμονάκης με κοντινή κεφαλιά κάνει το 0-2 για την ομάδα του, κλειδώνοντας ουσιαστικά και το αποτέλεσμα.
Καθώς τα λεπτά κυλούν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας χαμηλώνουν και τον ρυθμό τους εξοικονομώντας έτσι δυνάμεις, καθώς μην ξεχνάμε πως έρχονται και από ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες. Παρόλα αυτά όμως και πάλι δείχνουν τρομερή αγωνιστικότητα χάνοντας  ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν και ένα τρίτο γκολ.
Από την πλευρά τους τώρα οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την όποια χαλάρωση της Δόξας ,προσπαθούν να απειλήσουν την εστία της ώστε να επιτύχουν και αυτοί ένα γκολ, αλλά οι όποιες προσπάθειες τους δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Το τελικό 0-2 δίνει στην Δόξα μεγαλύτερες πιθανότητες έτσι  ώστε να καταλήξει πρώτη στον όμιλο της,φυσικά και στην επόμενη φάση των αγώνων Κυπέλλου, αυτό σε συνάρτηση και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων στο τελευταία παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Ατζαμιδάκη ,καλοί και οι βοηθοί του κ.Παναγιωτίδης και Τριανταφυλλίδης




















1 σχόλιο:

  1. όταν παίζουν δικά μας νέα παιδιά στην ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.Γεια σου Λεμονάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.