Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου - Μ. Αλέξανδρος Ν.Πέλλας 3 - 0.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα η Δόξα επιβλήθηκε με σκορ 3-0 μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την Ν. Πέλλας.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Δόξα επιβάλει τον δικό της ρυθμό και δείχνει να είναι ο κυρίαρχος  του παιχνιδιού. Πιέζει τον αντίπαλο της σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου προσπαθώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι στημένοι αμυντικά απομακρύνουν με κάθε τρόπο τις προσπάθεια της μέσα από την περιοχή τους.
Στο (30΄) το σουτ του Βακιάνη αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Στο (36΄) η ωραία προσπάθεια του Λεμονάκη από τα αριστερά και  το γέμισμα του στην περιοχή της Πέλλας, ο Παρτσανάκης με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Ο υπόλοιπος χρόνος του ημιχρόνου καταναλώνεται χωρίς κάτι ιδιαίτερο και από τις δυο ομάδες.
Το δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού δεν αλλάζει και ιδιαίτερα από αυτό του πρώτου ημιχρόνου.
Η Δόξα πάντα πιο επιθετική, ψάχνει να κλειδώσει το παιχνίδι με ένα ακόμη γκολ .
Μόλις στα πρώτα λεπτά στο (48΄) ο Παρτσανάκης χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όταν το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Και πάλι ο Πατσανάκης λίγο αργότερα στο (60΄) σε μια φάση πανομοιότυπη με την προηγούμενη ,με τελική κατάληξη όμως της μπάλας αυτήν φορά τα χεριά του τερματοφύλακα της Πέλλας.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δείχνουν αρκετά παθητικοί αλλά και ακίνδυνοι ώστε να απειλήσουν την εστία της ομάδας. Οι ελάχιστες φορές που επιχείρησαν να φτάσουν στην περιοχή  της Δόξας δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Στο (86΄) η ωραία προσπάθεια του Μονογενίδη από τα αριστερά με υποδειγματικό  πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.
Και στην εκπνοή του παιχνιδιού στο (90΄) ο Βακιάνης βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο παιχνίδι με ένα  εξαιρετικό και δυνατό πλασέ κάνει το 3-0.
Γκολ με το οποίο  λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού δίνοντας στην ομάδα της Δόξας τους πρώτους βαθμούς της νίκης.
Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι μας να είναι και η αφετηρία μιας πολύ  καλής πορείας στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Φώτια όπως επίσης και των βοηθών του κ. Μήτρου και Βλαδίκα.

ΔΟΞΑ     ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: 
ΣΑΠΟΥΝΤΣΗΣ,Δημητριάδης,Γιαννούλτσης(70΄Μονογενίδης),Νάτσκος,Κουντουράς,Θωμάς Γιώργος,Ουζούνης,Τσόρμπας Βασ.,Παρτσανάκης(80΄Ουζούνης Αντ.),Λεμονάκης,(60΄Μαυρόπουλος)Βακιάνης,Θωμάς Λευτέρης.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.