Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μ.Α.Ν. Πέλλας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 1.

Τραγικά θα μπορούσαμε να χαρακτηρίζαμε τα όσα συμβαίνουν τις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε βάρος της ομάδας μας.
Αλλοπρόσαλλες ,περίεργες και  αρκετά επικίνδυνες διαιτησίες που θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να τινάξουν στον αέρα τις προσπάθειες μιας ολόκληρης αγωνιστικής.
Και να γίνουμε πιο συγκεκριμένoι εννοούμε τις διαιτησίες της προηγούμενης Τετάρτης μέσα στο γήπεδο μας με την ομάδα του Μυλοτόπου και..
αυτής που αντιμετωπίσαμε μέσα στο γήπεδο της Πέλλας.
Τραγικά λάθη..; Στοιχειώδης  παραλείψεις
κανονισμών και αποφάσεων, που αν μη τι άλλο σου βάζουν εύλογα ερωτήματα στο τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.
Δεν θα σταθούμε περισσότερο σε αυτό γιατί θεωρούμε πλέον δεδομένο πως πρέπει  να κινηθούμε και να ψάξουμε τις πραγματικές αιτίες αυτής της τραγικής κατάστασης.
Αγωνιστικά τώρα έγινε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα.
Δυνατές διεκδικήσεις κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία της ομάδας μας.
Σε αντίθεση με την  Δόξα που ήταν πιο επικίνδυνη και ουσιώδης και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ χάνοντας κλασικές ευκαιρίες μέσα στην περιοχή της Πέλλας.
Στο 12΄ το σουτ του Παρτσανάκη μέσα από την περιοχή αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 18΄ το δυνατό σουτ του Κουτρούμπαλου η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από τα οριζόντιο δοκάρι της Πέλλας.
Το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού καταναλώθηκε με τις ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν την ευκαιρία που θα ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο μέρος τώρα τα είδαμε όλα..!Γκολ αρκετές φάσεις στις δυο εστίες ,ένταση και πάνω από όλο τραγικά λάθη από την διαιτητή του αγώνα κ. Καραγιάννη.
Και ενώ το παιχνίδι έχει ξεκινήσει δυνατά με τις ομάδες να προσπαθούν  να πετύχουν ένα γκολ, έρχονται τα σφυρίγματα και οι αποφάσεις της κ. Καραγιάννη να΄΄ τινάξει΄΄ το παιχνίδι στον αέρα.
Στο 53΄ δείχνει κίτρινη κάρτα στο Γιαννούλτση για απλή διαμαρτυρία προς τον βοηθό, και χωρίς να κοιτάξει τις σημειώσεις της δείχνει αμέσως την κόκκινη κάρτα αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή της Δόξας από το παιχνίδι θεωρώντας ότι του είχε υποδείξει νωρίτερα άλλη κάρτα.
Χωρίς να συμβουλευτεί κανέναν από τους βοηθούς της οι οποίοι έχουν και αυτοί τις ευθύνες τους, διότι δεν την ενημέρωσαν για την λάθος  απόφαση της, δείχνει να  συνεχιστεί  το παιχνίδι αφήνοντας την Δόξα με δέκα παίκτες.
Στο 56΄ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται πλέον τα αμυντικά κενά που δημιουργήθηκαν, κάνουν το 1-0 με κοντινό πλασέ με τον Παπαδόπουλο.
Και δέκα λεπτά αργότερα στο 65΄ ο Γιάννης Μπάμπαλης κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Η  κ. Καραγιάννη όμως δεν είχε ολοκλήρωση ακόμη τον σκοπό της.
Στο 70΄δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Δόξας Γαϊτσή, γιατί όπως αναφέρει παρεμπόδισε ποδοσφαιριστή της Πέλλας ο οποίος ήταν σε προφανή θέση προς την εστία, διώχνοντας την μπάλα καθώς βρισκόταν εκτός του ορίου της περιοχής του,(επίσημη εκδοχή της ίδιας όπως αναγράφετε στο φίλο αγώνα. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας).
Οι ποδοσφαιριστές τις Δόξας παρά το σοκ που έχουν υποστεί με όλη αυτήν την κατάσταση και με δυο πλέον παίκτες λιγότερους, βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και πιέζουν τους γηπεδούχους.
Στο 74΄ ο Λευτέρης Θωμάς με μια προσωπική του προσπάθεια πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, μειώνοντας το σκορ σε 2-1.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, κάτι που όμως δεν κατάφερε τελικά μέχρι και την λήξη  του παιχνιδιού.
Έτσι την υποχρεώνουν να δεχτεί άλλη μια ήττα, κάνοντας δυσκολότερη την διεκδίκηση της για μια θέση στους αγώνες των play off.
Κάκιστη η διαιτησία της κ. Καραγιάννη, γιατί με τις αποφάσεις της συνέβαλε σημαντικά στην αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε καλύτερα επίπεδα κινήθηκαν οι βοηθοί της, αν και φέρουν ευθύνη σε ορισμένες αποφάσεις της κ. Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.