Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Oλυμπιακός Γαλατάδων - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 0.

Την ήττα γνώρισε η Δόξα μέσα στο γήπεδο τον Γαλατάδων. Ένα παιχνίδι που κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και από τις δυο ομάδες, δείχνοντας με την απόδοση τους ότι είναι σαφώς επηρεασμένες από την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος.
Γενικά το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε τις μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες.
Ένας αγώνας που κινήθηκε περισσότερο στην περιοχή του κέντρου, με τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος να δείχνουν αρκετά φλύαροι και ακίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, προσπαθώντας
με μακρινά γεμίσματα από την περιοχή του κέντρου να δημιουργήσουν κάποια σύγχυση μέσα στην εστία της Δόξας, κάτι που στάθηκε αδύνατο.
Από την πλευρά της τώρα η Δόξα έδειξε να στέκεται καλύτερα μέσα στο γήπεδο και με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθεί με την σειρά της να παραβίασει την εστία των γηπεδούχων.
Δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ είχε η Δόξα. Η πρώτη στο 20΄ όταν σε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια, ο Βοτάρης το σουτ που επιχειρεί μέσα από την μεγάλη περιοχή και ενώ η μπάλα έχει κατεύθυνση τα δίχτυα, βρίσκει σε σώμα αμυνομένου και καταλήγει κόρνερ.
Η δεύτερη λίγα λεπτά αργότερα στο με τον Λευτέρη Θωμά, όταν σε σύγχυση που δημιουργείται μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων μετά από ένα γέμισμα από τα πλάγια, το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στα χεριά του τερματοφύλακα.
Με το σκορ να παραμένει στο μηδέν, οι ομάδες πηγαίνουν για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη τώρα το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά δύσκολα για την ομάδα μας.
 Δέχεται ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό στο 46΄,όταν ο Καραδήμος σε διείσδυση από τα πλάγια, δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Γαϊτση και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Το παιχνίδι συνεχίζεται με τους γηπεδούχους πλέον να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους πιέζουν ακόμη περισσότερο  την Δόξα.
Και ενώ η ομάδα προσπαθεί να πιέσει και να δημιουργήσει  τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να βρει την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, δέχεται και ένα δεύτερο στο 72΄και πάλι από τον Καραδήμο να κάνει το 2-0,κλειδώνοντας στην ουσία το παιχνίδι.
Η Δόξα προσπαθεί και πάλι, με την μόνη καλή ευκαιρία που της δόθηκε να μειώσει το σκορ, ήταν αυτή του Λεμονάκη όταν το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων καταλήγοντας άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από την διαιτητή κ. Καραγιάννη, βρίσκει τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, δίνοντας τους την ευκαιρία να εξακολουθούν να οδηγούν με ασφάλεια την κούρσα του πρωταθλήματος.

Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Καραγιάννη, ΄΄ανθρώπινα΄΄ μπορούμε να θεωρήσουμε τα λάθη των βοηθών στις όποιες υποδείξεις τους, πέραν αυτών κινήθηκαν και αυτοί σε καλά πλαίσια.

Υ.Γ. Άψογη και υποδειγματική η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Ολυμπιακού Γαλατάδων! 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.