Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Άρης Προφήτη Ηλία - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 5.

Σε εύκολη τελικά υπόθεση εξελίχτηκε το παιχνίδι της Δόξας με την ομάδα του Άρη Προφήτη Ηλία.
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας παίζοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επιβλήθηκαν  πλήρως του αντίπαλου τους, προσφέροντας ταυτόχρονα  και αρκετό θέαμα και γκολ στους πολλούς φίλους και των δυο ομάδων .
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής..
..μονόλογος της Δόξας μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.
Μέσα στα  πρώτα λεπτά χάνονται και οι πρώτες
σημαντικές ευκαιρίες για την Δόξα για να ανοίξει το σκορ.
Στο 9΄τετ  α  τετ του Λεμονάκη,αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Άρη.
Η συνεχής πίεση στο αντίπαλο φέρνει τελικά αποτέλεσμα.
Στο 25΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νάτσκος με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
Λίγα όμως λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27΄ το γύρισμα της μπάλας από τον Τσουλφαϊδη στον τερματοφύλακα του Γαϊτση,ο οποίος και αιφνιδιάζεται με συνέπεια αυτή να κατάληξει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.
Γρήγορη όμως ήταν η αντιδράση των ποδοσφαιριστών της Δόξας.
Στο 29΄ η βαθειά σέντρα από τα αριστερά από τον Οξύζογλου στην καρδιά της εστίας του Προφήτη,ο Λεμονάκης με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Στο 44΄ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βλέπει την κόκκινη κάρτα μετά από απόκρουση της μπάλας με τα χεριά έξω από την μεγάλη περιοχή, αφήνοντας έτσι την ομάδα του με δέκα παίχτες.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη τώρα έχουμε και πάλι το ίδιο σκηνικό. Συνεχής μονόλογος της Δόξας και αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα του Προφήτη.
Μόλις στο 47΄ ο Βασιλόπουλος χάνει την ευκαιρία να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του, όταν το κοντινό του πλασέ του αποκρούετε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 50΄ τετ α τετ του Λεμονάκη και πάλι αποκρούει ο τερματοφύλακας.
Στο 60΄ ο Βασιλόπουλος μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το  1-3.
Στο 70΄ έχουμε το δοκάρι από το σουτ του Κοτζαμανώλη.
Στο 81΄ το δυνατό βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Βοτάρη  να κάνει 1-4.
Και στο 88΄ ο Λευτέρης Θωμάς ολοκληρώνει την εξαιρετική εμφάνιση της Δόξας, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο σε 1-5.
Σκορ το οποίο ήταν και το τελικό του παιχνιδιού
.
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δίνει μεγάλη ανάσα στην ομάδα μας, πέραν της βαθμολογικής έτσι ώστε να μείνει μέσα στις ομάδες για μια θέση στα play off,αλλά και ψυχολογικής κάτι που χρειαζόταν η ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καραμπατάκη, αν και θα θεωρήσουμε σαν ΄΄ανθρώπινα΄΄ λάθη, τις δυο περιπτώσεις των πέναλτι που δεν δόθηκαν, στα ίδια πάλι καλά επίπεδα κινήθηκαν και οι βοηθοί κ.Συρώκας και Σαββίδης.

 Δόξα Εξαπλατάνου:(ΣΑΜΑΡΑΣ).Γαϊτση,Νάτσκος,Γιαννούλτσης,Τσουλφαϊδης,Οξύζογλου,(50΄Κουντουράς),Κοτζαμανώλης,Λεμονάκης,(65΄Λαμπρίδης),Βοτάρης,Κουτρούμπαλος,θωμάς Λ.,(77΄Κωσταντινίδης),Βασιλόπουλος,.










video γκόλ Νάτσκου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.