Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου - Μ.Α. Νέου Μυλοτόπου 0 - 1.

 Την  ήττα γνώρισε η Δόξας μέσα στο γήπεδό της από την ομάδα του Νέου Μυλοτόπου.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε τελικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν ο διαιτητής στο 5΄ 'εδωσε πέναλτι υπέρ του Μυλότοπου και ταυτόχρονα  την κόκκινη κάρτα στον Τσουλφαϊδη, αφήνοντας έτσι την ομάδα της Δόξας  με δέκα παίκτες.
Το πέναλτι εκτελείτε εύστοχα από τον Φάβα,που κάνει  το 1-0 για την ομάδα του.
Από το σημείο αυτό και μετά ο διαιτητής του αγώνα
΄΄χάνει΄΄ πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας με τα στηρίγματά του αρκετή ένταση και στις δυο ομάδες.  
Με το σκορ να είναι πλέον κατά της ομάδα μας και φυσικά και με ένα παίκτη λιγότερο ,οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να ορθοποδήσουν και να πιέσουν τους φιλοξενούμενους.
Πέραν του πρώτου δεκαλέπτου που οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να πιέσουν την Δόξα και να δημιουργήσουν κάτι περισσότερο, το υπόλοιπο μέρος του ημιχρόνου κύλησε με την ομάδα μας να εγκλωβίζει τον αντίπαλό της σχεδόν στο μέσα του γηπέδου ΄΄βομβαρδίζοντας΄΄ συνεχώς την εστία τους.
Δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες αλλά καμία δεν βρήκε τα δίχτυα του αντιπάλου.
Στο 35΄ η μπάλα δεν κάνει το χατίρι στο Λευτέρη Θωμά, όταν το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή,περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Μυλότοπου.
Χωρίς κάτι να αλλάξει στο  αποτέλεσμα οι ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος  ξεκινά με την Δόξα να δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι.
Μπαίνει δυνατά και δημιουργεί ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο της.
Ο αγώνας εξελίσσεται σε έναν συνεχή μονόλογο της Δόξας μπροστά από την εστία του αντίπαλου της, που με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της να έχουν στήσει ένα αμυντικό τοίχος διώχνοντας με κάθε τρόπο την μπάλα μακριά από την περιοχή τους.
Όσο τα λεπτά κυλούσαν τόσο μεγάλωνε και το άγχος των ποδοσφεριστών για κάτι θετικό.
Αρκετές φυσικά οι χαμένες ευκαιρίες για ένα γκολ για την ομάδα μας, κυρίως με τους Λευτέρη Θωμά, Δημήτρη Βοτάρη και Αντώνη Λεμονάκη, με την μπάλα να μην δείχνει διατεθειμένη να καταλήξει στα δίχτυα του Μυλότοπου.
Με πρωταγωνιστή και πάλι τον διαιτητή του αγώνα, αυτήν την φορά να κλείνει τα ματιά του σε ανατροπή μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων ποδοσφαιριστή της Δόξας, σε σχεδόν παρόμοια φάση με αυτήν που είχε καταλογίσει υπέρ του Μυλότοπου, αλλά να διστάζει να δώσει αδικαιολόγητα πέναλτι  στην περίπτωση της Δόξας.
Έτσι με το σφύριγμα της λήξης και με το σκορ να παραμένει στο 0-1 οι ομάδες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς να πηγαίνουν στην ομάδα του Μυλότοπου, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να αποφύγουν τους αγώνες των play out.
Στερώντας όμως από την Δόξα το δικαίωμα να σκαρφαλώσει πλέον μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογία, αλλά και να βλέπει με περισσότερη ευκολία  την συμμετοχή της στους αγώνες των play off,αν πραγματοποιηθούν τελικά.  

Πολύ μέτρια με πολλά αδικαιολόγητα λάθη η διαιτησία του κ.Αργυρού,σε καλύτερα επίπεδα κινήθηκαν οι βοηθοί του κ. Τσαλγίνης και Βαμβακάς. 

  Δόξα Εξαπλατάνου:(ΣΑΜΑΡΑΣ).Γαϊτση,Νάτσκος,Γιαννούλτσης,Τσουλφαϊδης,Οξύζογλου,,Κοτζαμανώλης,
 (70΄ Παρτσανάκης)(50΄Κουντουράς)Λεμονάκης,,Βοτάρης,Κουτρούμπαλος,Θωμάς Λ.,Βασιλόπουλος,(77΄Λαμπρίδης).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.