Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Hρακλής Άσπρου - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 2.



 
Το γνωστό πρόβλημα σχετικά με την σφράγιση των αγωνιστικών χώρων αντιμετώπιζε η ομάδα της Δόξας  φτάνοντας στο γήπεδο της ομάδας του Άσπρου.
Χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι δυο σύλλογοι ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς να δηλώνουν πως υπάρχει εντολή να μην διεξαχθεί ο αγώνας λόγω εισαγγελικής διαταγής ,κάτι που φυσικά προκάλεσε αρκετό εκνευρισμό και σύγχυση στα δυο σωματεία.
Έτσι μετά από αρκετή ώρα και αρκετές
αμφισβητήσεις για το αν θα γίνει το παιχνίδι .και αφού η  επίσημη  ΕΠΣ Πέλλας δήλωνε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , τελικά μετά από αρκετή ώρα και καθυστέρηση και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ των υπευθύνων για  αυτή την κατάσταση, δόθηκε εντολή να ξεκινήσει το παιχνίδι.
Πότε θα καταλάβουν οι υπεύθυνοι αυτής της τραγικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία, ότι πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό;
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα της Δόξας εμφανίστηκε με δυο πρόσωπα στον αγώνα.
Στο πρώτο μέρος και ενώ έδειξε με το ξεκίνημα να ελέγχει τον αγώνα ασκώντας  αρκετή πίεση στους γηπεδούχους. Πρώτη καλή ευκαιρία στο 10΄ όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Κοτσαμανώλης πιάνει μια κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με τη μπάλα  καταλήγει μόλις άουτ.
Οι γηπεδούχοι ισορροπούν το παιχνίδι και πιέζουν και αυτή με την σειρά τους την ομάδα.
Η  πίεση φέρνει και αποτέλεσμα .Έτσι στο 15ο λεπτό ο Βαρδαρέντσης ανοίγει το σκορ για την ομάδα του γράφοντας το 1-0.
Προτού συνειδητοποίησει η ομάδα το πρώτο γκολ, έρχεται σχεδόν αμέσως και ένα δεύτερο  στο 18΄ από τον Παλάνη που με κοντινό πλασέ κάνει  το 2-0.
Η  απόλυτη κατάρρευση για την ομάδα της Δόξας ,δείχνει αδύναμη να αντιδράσει και να δείξει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι  θετικό. Χωρίς πλέων καθαρό μυαλό και με αρκετό άγχος  να βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι όποιες προσπάθειες και επιλογές δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση και καταφέρνουν να σημειώσουν και ένα ακόμη γκολ στο 43΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Το ξεκίνημα τώρα του δευτέρου μέρους ξεκίνησε εξίσου επιθετικό και από τις δυο ομάδες .Με τους μεν γηπεδούχους να έχουν ένα ασφαλές προβάδισμα στο σκορ, προσπαθούν να αιφνιδιάσουν και πάλι την ομάδα της Δόξας, αλλά οι όποιες προσπάθειες τους  δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της τώρα η ομάδα έδειξε ένα άλλο τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου μέρος.
Πιο επιθετική μα κυρίως πιο αποφασισμένη στο να επιτύχει κάτι καλύτερο. Ελέγχει τον χώρο του κέντρου και με σωστές εναλλαγές της μπάλας δείχνει να απειλεί πλέων τους γηπεδούχους.
Όσο κυλούσαν τα λεπτά του παιχνιδιού η πίεση αυξανόταν όλο και περισσότερο.
Στο 75΄ ο Λεμονάκης χάνει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν σε τε τα τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει την μπάλα.
Και στο 83΄ ο Λευτέρης Θωμάς με ένα εξαιρετικό  πλασέ μειώνει το σκορ σε 3-1.
Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα στο 87΄ ο Δημητρίου Δημήτρης μειώνει ακόμη περισσότερο σε 3-2.
Ίσως αν στα πολύ λίγα λεπτά που είχαν απομείνει ήμασταν και λίγο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοί το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα.
Η λήξη του παιχνιδιού έφερε την ομάδα του Άσπρου να είναι αυτή που θα συνεχίσει και στην επόμενη φάση των αγώνων κυπέλλου.
Όσο για την ομάδα μας πέρα του αποκλεισμού της από την επόμενη φάση, έδειξε και κάτι θετικότερο. Πως όταν αποφασίσει να δείξει τον πραγματικό της πρόσωπο , μπορεί να καταφέρει αλλά και να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα!

Άριστη η διαιτησία του κ. ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗ και των βοηθών κ. ΣΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.

1 σχόλιο:

  1. Sugxaritiria stin apsogh diaitisia...kai stin aristh kai ws omada kai ws xaraktira omada h Doksa eksaplatanou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.