Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μ.Αλεξ. Όρμας – Δόξα Εξαπλατάνου 1- 4.


Εντυπωσιακά πέρασε η Δόξα μέσα  από το γήπεδο της Όρμας ,με το ευρύ σκορ 4-0,στον εξ αναβολής αγώνα που έδωσε ,αποζημιώνοντας έτσι όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Η Δόξα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο,ήταν σαφώς ανώτερη σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, επέβαλε τον δικό της ρυθμό παίρνοντας σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.  
Αν και πολύ νωρίς μόλις στο 6΄ βρέθηκε να μένει πίσω στο σκορ, μετά από μια στιγμιαία..
..ολιγωρία των αμυντικών της ομάδας, στην συνέχεια πίεσε τον αντίπαλο αρκετά ψηλά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.
Στο 19΄ο Λεμονάκης με ένα εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ,στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Το παιχνίδι στην συνέχεια κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις και από τις δυο ομάδες, που σπατάλησαν  τα υπόλοιπα λεπτά σε δυνατές μονομαχίες και διεκδικήσεις περισσότερο στον χώρο του κέντρου, με την ομάδα μας πάντα πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της .
 Ένα επιπλέον γκολ που πέτυχε η Δόξα ακυρώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα, μετά από υπόδειξη του βοηθού του ότι ο παίχτης βρισκόταν σε θέση οφ σαϊτ.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού έκρινε τελικά και τον νικητή της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να πιέσουν την Δόξα ,κυρίως με μακρινά και μεγάλα γεμίσματα της μπάλας μέσα στην εστία της, στάθηκαν όμως ανήμπορα να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.
Καθώς ο χρόνος κυλούσε η ομάδα μας ολοένα και ανέβαζε τον ρυθμό της, πιέζοντας ασφυκτικά πλέον τους γηπεδούχους και με το γκολ να είναι θέμα χρόνου.
Με τις μηχανές πλέον στο ΄΄φουλ΄΄ οι ποδοσφαιριστές της Δόξας εγκλωβίζουν τον αντίπαλο μέσα στην εστία του.
Στο 72΄ μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό Βοτάρη, Κουτρούμπαλου ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Όρμας, κάνοντας το 1-2.
Στο 80΄ εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Βασιλόπουλο, στέλνει απευθείας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-3.
Οι  γηπεδούχοι πλέον ανήμποροι να αντιδράσουν παραδίδονται στην ανωτερότητα του αντίπαλου τους.
 Την ολοκλήρωση της νίκης έρχεται να σφραγίσει ο Οξύζογλου, όταν από πλάγια θέση επιχειρεί μια σέντρα σουτ, η μπάλα χτυπά στην εσωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού, με τελική κατάληξη τα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-4.
Σκορ με το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια και την Δόξα να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έχουμε τονίσει πάμπολλες φορές και θα το ξαναπούμε. Αυτή η πορεία δεν είναι καθόλου τυχαία, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς  από όλους, αλλά κυρίως του προπονητή μας Γιώργο Τσιμτσιρίδη!

Άριστος ο διαιτητής κ. Θεολόγου με τους βοηθούς του Δεμερτζή –Ταγκαλίδη.


ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ): Δημητριάδης, Θωμάς Γ., Καρράς, Κουντουράς, Γιαννούλτσης (71’ Τσουλφαΐδης), Βοτάρης (84’ Οξύζογλου), Κοτζαμανώλης, Παρτσανάκης (59’ Θωμάς Ε.), Βασιλόπουλος, Κουτρούμπαλος, Λεμονάκης.


 
Το γκολ που ακυρώθηκε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.