Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ορφέας Ριζαρίου-Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 0.



 Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες των ομάδων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλοι των δυο ομάδων.
Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα αδικεί την Δόξα, αν κρίνουμε βάση των τελικών  προσπαθειών που δημιούργησαν οι ομάδες.
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους που οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ,ελέγχοντας και δημιουργώντας πίεση στην Δόξα, το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού ανήκει
κατά πολύ στην ομάδα μας .
Η Δόξα ξεκίνησε αρκετά χαλαρά το παιχνίδι της ,δίνοντας  την ευκαιρία στους γηπεδούχους να έχουν αρκετό χώρο κυρίως στην περιοχή του κέντρου και με πλάγιες διεισδύσεις να δέχονται αρκετή πίεση οι αμυντικές τις γραμμές. Η σωστή όμως διάταξη τους δεν άφησε κανένα περιθώριο να παραβιαστεί η εστία της.
Όσο τα λεπτά κυλούσαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας ,άρχισαν να βρίσκουν  σταδιακά τον ρυθμό τους πιέζοντας με την σειρά τους γηπεδούχους.
Στο 35΄ ο Βασιλόπουλος χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ,όταν το φάουλ που εκτελεί έξω από την μεγάλη περιοχή, διώχνουν σχεδόν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Ριζαρίου.
Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43΄ μετά από μια ωραία κάθετη μπαλιά που δέχεται ο Κουτρούμπαλος και σε θέση βολής με τον τερματοφύλακα του Ριζαρίου ,ανατρέπεται  καθαρά μέσα στην μικρή περιοχή. Αντίθετη όμως άποψη είχε ο διαιτητής του αγώνα, δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι με εκτέλεση κόρνερ για την Δόξα. Μια απόφαση που δημιούργησε αρκετές αντιδράσεις από τους φίλους της Δόξας.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού επιφύλασσε έντονες στιγμές για τους φίλους και των δυο ομάδων.
Ξεκινούν δυνατά και ψάχνουν την ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Οι γηπεδούχοι πέραν των ορισμένων ευκαιριών που δημιούργησαν στην αρχή κυρίως του ημιχρόνου ,αντιμετωπίστηκαν θετικά από τους αμυντικούς της ομάδας ,αλλά και τις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα της ομάδας Δημητριάδη.
Η Δόξα ξεδιπλώνετε πλέον σε όλον τον αγωνιστικό χώρο και ελέγχει πλήρως το παιχνίδι. Σωστή κυκλοφορία της μπάλας και έντονη πίεση αρκετά ψηλά στον αντίπαλο.
Οι ευκαιρίες δεν αργούν να έρθουν ,αλλά  χάνονται από πλεονεκτικές θέσεις.
Στο 65΄εκτέλεση κόρνερ από δεξιά κεφαλιά από τον Κοτζαμανώλη ,διώχνουν την μπάλα μπροστά από την γραμμή οι αμυντικοί του Ριζαρίου.
Σε άλλη μια ευκαιρία της Δόξας κλείνει και πάλι τα μάτια ο κ.Δεμερτζής, όταν το σουτ του Βοτάρη η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην μικρή περιοχή, δείχνει να  συνεχιστή το παιχνίδι.
Η ομάδα όμως δεν πτοείται παρά τα οποία αντίθετα σφυρίγματα του διαιτητή. Συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο κλείνοντας τον μέσα στην περιοχή του.
Στο 80΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Βοτάρη, ο αφύλακτος Λευτέρης Θωμάς μέσα στην μικρή περιοχή ,στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο  δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα.
Στα αμέσως επόμενα λεπτά ο ίδιος παίχτης χάνει άλλη μια ευκαιρία αντιγραφή σχεδόν με την προηγούμενη.
Η Δόξα πλέον γίνετε καταιγιστική χάνοντας απανωτές ευκαιρίας και τους γηπεδούχους να δέχονται την πίεση μέσα στην περιοχή τους.
Στο 85΄μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών της Δόξας, ο Βοτάρης βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μπροστά από την εστία του Ριζαρίου, όταν το σουτ που επιχειρεί η μπάλα  βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι με κατάληξη  μπροστά από την γραμμή, όπου στην συνέχεια έδιωξαν μακριά οι αμυντικοί.
Και στις καθυστερήσεις του αγώνα χάνετε και η πιο κλασική ευκαιρία για την Δόξα για να πάρει το παιχνίδι. Όταν σε γέμισμα μέσα στην μικρή περιοχή, ο Κουτρούμπαλος σχεδόν μόνος με τον τερματοφύλακα του Ριζαρίου, στο πλασέ που επιχειρεί η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι να καταλήξει στα δίχτυα.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή ,μπορεί να δίνει μόνο τον έναν βαθμό στην ομάδα της Δόξας, ασχέτως αν είχε να κάνει με έναν  πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο, αφήνει μια πικρή γεύση για το τελικό αποτέλεσμα βάση της σημερινής αγωνιστικής απόδοσης. Μιας συνολικής απόδοσης διόλου τυχαίας καθώς άρχισαν πλέον να φαίνονται σιγά σιγά τα αποτελέσματα της συνολικής δουλειάς που γίνετε στην ομάδα, αλλά κυρίως αυτής του προπονητή μας Γιώργου Τσιμτσιρίδη.

Μέτριος αλλά κύριος άδικος ο κ. Δεμερτζής για την Δόξα ,με πολύ καλούς τους βοηθούς του κ. Κουπαράνη Μαρ. και Συρώκα Χρ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.