Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Εδεσσαϊκός –Δόξα Εξαπλατάνου 1 – 1.



Τον πρώτο της βαθμό  στο φετινό πρωτάθλημα αποκόμισε η Δόξα ,στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε με τον Εδεσσαϊκό.
Το σημερινό αποτέλεσμα την αδικεί κατά ένα μέρος, βάση της αγωνιστικής της απόδοσης.
Στάθηκε όμως  απέναντι εκτός του Εδεσσαϊκού και στα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του Κ. Καρυπίδη διαιτητή του σημερινού παιχνιδιού.
Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι του παιχνιδιού , μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά από τις ομάδες η  Δόξα έδειξε και τις προθέσεις της για το παιχνίδι.
Ξεκίνησε δυνατά και ανεβάζωντας  την απόδοση της  πίεσε αρκετά ψηλά τους γηπεδούχους. Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας που ξεκινούσε  από τον χώρο του κέντρου και κατέληγε επιθετικά να γίνεται αρκετά επικίνδυνη.
Έτσι στο 25΄  μετά από ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Δημήτρη Βοτάρη και την μπάλα να βρίσκει ελάχιστα σε σώμα αμυνόμενου, καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να συνέλθουν και να πιέσουν την ομάδα της Δόξας .Κάποιες από τις ποιο αξιόλογες επιθέσεις που επιχείρησαν ,αντιμετωπίστηκαν  έγκυρα από την πολύ σωστή και συμπαγής αμυντική διάταξη της ομάδας.
Χωρίς η Δόξα να αφησυχάζεται στο εύθραυστο σκορ υπέρ της, συνεχίζει να πιέζει τους γηπεδούχους. Η ευκαιρία που της δόθηκε να διπλασιάσει τα γκολ της ήταν στο 40΄ όταν σε μια εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, ο  Κοτσαμανώλης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού.
Με αυτό το σκορ ο διαιτητής του αγώνα στέλνει τους ποδοσφαιριστές για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη τώρα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πιέζουν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Η σωστή όμως αντιμετώπιση  των φάσεων από τους αμυντικούς αποσόβησαν τον οποιοδήποτε κίνδυνο.
Το μοίρασμα των καρτών του πρώτου μέρους στην ομάδα είχε και τις ανάλογες επιπτώσεις. Έτσι στο 55΄ αναγκάζετε να παίξει με έναν παίχτη λιγότερο ,μετά την αποβολή του Κουντουρά με δεύτερη κίτρινη.
Κάτι που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν οι επιθετικοί του Εδεσσαϊκού, το κατάφερε ο διαιτητής του αγώνα δίνοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της Δόξας ,ολοκληρώνοντας  έτσι τον σκοπό του.
Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει  στο 68΄ ο Λαφαζανίδης ,αυτός με την σειρά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.
Δεύτερη κίτρινη κάρτα δέχεται και ο Καρυπίδης του Εδεσσαϊκού, έτσι και οι δυο ομάδες αναγκάζονται να παίζουν με έναν παίχτη λιγότερο.
Τα επόμενα λεπτά κυλούν με εκατέρωθεν αντεπιθέσεις για τις ομάδες. Με την ποιο κλασική ευκαιρία για την Δόξα λίγα λεπτά πριν τη εκπνοή του παιχνιδιού με τον Παρτσανάκη, να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι, αυτή να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εδεσσαϊκού.
Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα δίνει στις ομάδες τους πρώτους φετινούς βαθμούς.
Σίγουρα για την ομάδα μας είναι θετικό, καθώς έχει να κάνει με έναν εκτός έδρας αγώνα, αλλά και με έναν αντίπαλο καλό και πολλά υποσχόμενο .
Πολύ μέτρια η διαιτησία του κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΙΧ καλύτεροι οι βοηθοί  κ. ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΔ- ΔΕΛΛΙΟΥ ΑΘ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.