Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 1 - 0.



 Mια μεγάλη αλλά και σπουδαία νίκη κατάφερε να επιτύχει στο γήπεδο της η ομάδα της Δόξας , με αντίπαλο τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο βαθμολογικά ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.
Παίζοντας σωστά και πειθαρχημένα, με πολύ καλές επιλογές σε όλο τον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να εγκλωβίσει τον αντίπαλο.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δυο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν πραγματικά την νίκη. Δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου
,αλλά και μεγάλη προσοχή στις αμυντικές τους γραμμές.
Η Δόξα πιο ουσιώδης μετά το πρώτο δεκάλεπτο βγήκε μπροστά και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Έτσι δημιούργησε και την πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Βασιλόπουλο στο 12΄,όταν το  δυνατό του σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ,η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε να κυλά χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες. Η  μόνη εξαίρεση αυτή της Δόξας στο 30΄,όταν ο Βασιλόπουλος από τα δεξιά επιχειρεί μια σέντρα στην καρδιά της εστίας του ΠΑΟΚ,ο Κουτρούμπαλος με ένα δυνατό πλασέ κάνει το 1-0 για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ δείχνουν σημάδια αποσυντονισμού. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι θετικό ,αλλά αδύναμη στις τελικές τους προσπάθειες. Τα μεγάλα γεμίσματα  κυρίως από τα ελεύθερα του τερματοφύλακα και οι πλαγιομετωπικές τους διεισδύσεις, αντιμετωπίσθηκαν εύκολα από την πολύ καλή και συμπαγή αμυντική διάταξη της ομάδας μας.
Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της χάνει η Δόξα. Οταν στο 42΄ ο Βασιλόπουλος από αρκετά μακριά και ενώ βλέπει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται εκτός θέσεις ,επιχειρεί ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και την τροχεία της μπάλας να δείχνει τα δίχτυα, αυτός με υπερπροσπάθεια διώχνει σε κόρνερ.
Φάση που ήταν και η τελευταία για το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος τώρα παίχτηκε και πάλι ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι αλλά με λίγες αξιόλογες φάσεις .Οι ομάδες παίζουν ανοιχτά, και με την μπάλα  να στριφογυρνά περισσότερο στο κέντρο του γηπέδου, οργανώνουν τις αντεπιθέσεις τους για να πετύχουν ένα γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι ελάχιστα πιο επιθετική προσπαθούν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι . Οι όποιες προσπάθειες τους δεν ανησυχούν και ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Δόξας.
Με τον χρόνο να κυλά υπέρ της ομάδας μας και το σκορ να παραμένει όπως έχει, η Δόξα χάνει την ευκαιρία να κλειδώσει το αποτέλεσμα .
 Ο Λεμονάκης στο 75΄ βρίσκετε αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μέσα στην μικρή περιοχή, το πλασέ όμως που επιχειρεί καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Έτσι ο διαιτητής του αγώνα κ.Σιδηρόπουλος σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού ,με τελικό νικητή την ομάδα της Δόξας. Μια νίκη αρκετά σημαντική καθώς έχει να κάνει με μια ομάδα που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο  με αρκετά καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Καλός ο κ Σιδηρόπουλος με πολύ κάλους τους βοηθούς του κ. Σίπκα Ιωαν. και Τρυψιάνη Ευαγ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.