Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Άρης Π. Ηλία-Δόξα Εξαπλατάνου 5-0.



Με το βαρύ σκορ 5-0 έχασε η Δόξας  μέσα στο γήπεδο του Άρη  Π. Ηλία, από την ομώνυμη ομάδα. Το αποτέλεσμα από μόνο του δεν χωρά αμφισβήτηση  για το ποιος είχε τον κύριο λόγο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η Δόξα δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των τελευταίων αγώνων .Στατική αγχωμένη και με αρκετά αδικαιολόγητα  δήγματα εκνευρισμού ,που πιστεύουμε ότι πηγάζουν  κατά ένα μέρος  από την κρισιμότητα που έχουν τα..
αποτελέσματα για αυτήν με την συλλογή βαθμών, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει και δικαιολογία για αυτό το αποτέλεσμα.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με του γηπεδούχους να μπαίνουν στο αγωνιστικό χώρο αρκετά δυνατά και αποφασισμένοι για την νίκη. Πίεσαν αρκετά δημιουργώντας  προϋποθέσεις για ένα γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η Δόξα με την σειρά της προσπάθησε και αυτή με κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Προφήτη, αλλά έδειξε αναποτελεσματική με μια μόνο εξαίρεση στο 25΄ένα σουτ του Παρτσανάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής όπου η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Η συνεχής πίεση των γηπεδούχων μπροστά από την εστία της Δόξας είχε σαν αποτέλεσμα στο 30΄να ανοίξει το σκορ ο Αποστολούδας κάνοντας το 1-0.
Λίγο προτού την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 44΄ο Αντωνιάδης γράφει το 2-0 ,στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με ένα σκορ ασφαλείας.
Στο 53΄της επανάληψης ο Κουκούλης πετυχαίνει το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων φτάνοντας το σκορ στο  3-0,
Λίγα λεπτά αργότερα στο  62΄ο Αντωνιάδης κάνει το 4-0 και στο 85΄ ο Αποστολούδας  διαμορφώνει το τελικό 5-0.
Παρά το βαρύ σκορ η Δόξα προσπάθησε παίζοντας και με ένα παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Παρτσανάκη με 2η κίτρινη κάρτα από το 67΄, βρέθηκε μπροστά στην δημιουργία ενός τέρματος σε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 75΄και στο 82΄αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής.
Το σφύριγμα της λήξεις του αγώνα από τον διαιτητή δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Άρη Π. Ηλία, δικαιολογώντας φυσικά την βαθμολογική και αγωνιστική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Το αποτέλεσμα σαφώς και δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα μας. Πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και να κοιτάξουμε πάλι μπροστά . Η ομάδα έχει δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσει και τις εκμεταλλευτεί σωστά θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ολοκλήρωση των στόχων της.

Kαλή η διαιτησία του κ. ΔΕΜΕΡΤΖΗ Χ και των βοηθών . ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΕΛΙΟΥ

   Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Παντελίδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,),Κυριακίδης,Μανίσης, Παρτσανάκης,Νάτσος,(46΄Γιόντης),Κουτρούμπαλος(80΄Παυλίδης) Βασιλόπουλος,ς,Μάτζιος.(75΄Γεωργιάδης).












1 σχόλιο:

  1. ΨΙΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΜΗΖΕΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.12 ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.