Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου - Απόλλων Κ. Βρύσης 1 - 1 .




Με αντίπαλο τις κακές καιρικές συνθήκες  και το ακατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα γήπεδο, οι δυο ομάδες κατέβαλαν τα μέγιστα για κάτι θετικό ,καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν βαθμολογικά κρίσιμο και για τις δυο. 
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αρκετά δυνατά .Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας,(λόγω των καταστάσεων που προαναφέραμε), αλλά οι..
..ποδοσφαιριστές έδειξαν αποφασισμένοι για κάθε αποτέλεσμα.
 Η Δόξα ήταν αυτή που έλεγχε για το μεγαλύτερο διάστημα του ημιχρόνου τον αγώνα ,δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες φάσεις, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ. Σε πολύ καλή μέρα όμως ο γκολκίπερ του Απόλλων  απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.
Ορισμένες από τις σημαντικότερες φάσεις της Δόξας ήταν: στο 18΄όταν ο Παρτσανάκης μετά από μια σέντρα από τα πλάγια, ο Μάτζιος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καταλήγοντας άουτ,
στο 30΄φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με εκτελεστή τον Παρτσανάκη,η μπάλα μόλις άουτ,
στο 40΄ ο Βασιλόπουλος σε ένα δυνατό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ.
και στην εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44΄ ο Βασιλόπουλος σε σουτ έξω από την περιοχή, με δυσκολία αποκρούει την μπάλα ο γκολκίπερ του Απόλλων, η μπάλας καταλήγει στα πόδια του Μάτζιου πλασάρει μπροστά από την εστία  αυτή καταλήγει άουτ.
Η επανάληψη του παιχνιδιού ξεκίνησε με το ίδιο σκηνικό όπως του πρώτου μέρους. Τους γηπεδούχους να πιέζουν αρκετά και τους φιλοξενούμενους να έχουν οργανωθεί ακόμη περισσότερο αμυντικά, αποτρέποντας οποιαδήποτε ευκαιρίας προσπαθούσε να δημιουργηθεί μέσα στην περιοχή τους, βγαίνοντας μόνο μπροστά με κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Η συνεχής πίεση της Δόξας έφερε αποτέλεσμα, όταν στο 73΄ σε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Ανδριανόπουλος με κεφαλιά από κοντά κάνει το 1-0.
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετά όταν στο 78΄ μετά από ένα κόρνερ από τα δεξιά ο Ευθυμιάδης με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 παγώνοντας το γήπεδο.
Τα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου ανήκουν αποκλειστικά στην ομάδα της Δόξας που πίεσε αρκετά αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή έφερε τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας. Ένα όμως αποτέλεσμα που κατά την γνώμη μας δεν εξυπηρετεί καμία ομάδα, καθώς τις κρατά χαμηλά στην βαθμολογική κατατάξη της κατηγορίας.
 Μια κατατάξη που σίγουρα τις αδικεί, καθώς διαθέτουν και οι δυο αξιόλογα  και μαχητικά σύνολα!

 Πολύ καλή η διαιτησία των κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ -ΣΥΡΩΚΑΣ  ΣΙΠΚΑΣ Σ
 
 Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Δημητριαδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,(75΄Γεωργιάδης),Νάτσκος,Τσουλφαϊδης,Κυριακίδης,Μανίσης, Παρτσανάκης,(55΄Ανδριανόπουλος) Βασιλόπουλος,ς,Ματζίος,







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.