Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών -Δόξα Εξαπλατάνου 1-1.



 Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας μεταξύ του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και της Δόξας Εξαπλατάνου.
Το αποτέλεσμα του οποίου διαμορφώθηκε  από αμφισβητούμενες φάσεις, μετά από  υποδείξεις των δυο βοηθών του αγώνα, κυρίως σε βάρος  της Δόξας.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε αρκετά δυνατό ,με τις δυο ομάδες να οργανώνονται κυρίως στο κέντρο του γηπέδου και με..
αντεπιθέσεις να προσπαθούν να βγουν μπροστά για την δημιουργία ενός τέρματος.
Ο ΠΑΟΚ  πίεσε στην αρχή έχοντας μια μικρή υπεροχή στο πρώτο τέταρτο ,αλλά στην συνέχεια η Δόξα ισορρόπησε αρκετά το παιχνίδι και βγήκε μπροστά με αρκετές προϋποθέσεις. Το παιχνίδι κύλησε με τις ομάδες να πηγαίνουν για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους ,χωρίς τις μεγάλες φάσεις που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν αυτό που τα είχε όλα. Δύναμη πάθος γκολ και αμφισβητούμενες φάσεις όπως προαναφέραμε.
Η Δόξα ήταν αυτή που με το ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε και την πρώτη σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν  στο 49΄μετά από μια σέντρα από από τα δεξιά ο Ανδριανόπουλου με ένα κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Και ενώ ο διαιτητής του αγώνα κατευθύνεται προς την σέντρα ,ο βοηθός  σηκώνει το σημαιάκι  του σημειώνοντας  τον παίχτη σε θέση οφ σαϊτ,(κάνοντας τραγικό και καθοριστικό λάθος, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Δόξας καλυπτόταν πεντακάθαρα από δυο αντιπάλους),έτσι αναγκάζεται ο διαιτητής να ακυρώσει το γκολ,  προκαλώντας τις διαμαρτυρίες την αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της ομάδας.
Πάρα την μεγάλη απογοήτευση, οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να πιέζουν τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα μετά από ένα  συνδυασμό τους, ο Κουτρούμπαλος στο 53΄βγαίνει κάθετα προς την εστία και σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αυτός τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή,o διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι και τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή μόνο με κίτρινη κάρτα.
 Η συνέχεια της εκτέλεσης της ποινής ανήκει στο Βασιλόπουλο,αυτός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Η Δόξα επιμένει να είναι επιθετική και θα μπορούσε να είχε κλειδώσει το σκορ, αν στο 63΄ όταν μετά από μια πλάγια σέντρα από τα δεξιά από τον Μάτζιο,ο Κυριακίδης από πολύ κοντά σε απευθείας σουτ μπροστά από την εστία έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση ,όταν σε ένα γέμισμα της μπάλας μέσα στην περιοχή της Δόξας, με δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι πεντακάθαρα σε θέση οφ σάϊτ ο βοηθός αφήνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος  την απόφαση αυτή ο Νταλής με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει στο 79΄ το 1-1 ισοφαρίζοντας τον  αγώνα, προκαλώντας και πάλι τις έντονες διαμαρτυρίες της Δόξας.
Διαμαρτυρίες  υπήρχαν και  από την πλευρά των γηπεδούχων, προς τον διαιτητή του αγώνα, όταν σε μια εκτέλεση φάουλ και ενώ είχαν εκπνεύσει και τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, αυτός σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού μην αφήνοντας να εξελιχτεί η φάση.
Με το τελικό σκορ στο 1-1 οι δυο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.
Θα πρέπει επιτέλους  οι κύριοι ιθύνοντες  αυτών των επιλογών της διαιτησίας και κυρίως των βοηθών του κάθε αγώνα ,να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους σχετικά με το θέμα αυτό.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερασιτεχνικών συλλόγων έχουν φτάσει πλέον στα όρια τους. Αντιμετωπίζουν αρκετά λειτουργικά και κυρίως οικονομικά προβλήματα, στηρίξτε και εσείς επιτέλους με τον δικό σας τρόπο αυτόν των καθημερινό αγώνα που δίνουν όλοι αυτοί οι παράγοντες των ομάδων  για να κρατούν σε ένα σε ένα υψηλό επίπεδο αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ σοβαρά τα λάθη των δυο βοηθών των κ.ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑ
  Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Παντελίδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,,Κυριακίδης,Μανίσης, Παρτσανάκης,(75΄Τσουλφαϊδης)Ανδριανόπουλος,Κουτρούμπαλος Βασιλόπουλος,ς,Ματζίος,












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.