Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου - Ορφέας Ριζαρίου 2 - 1.

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε μέσα στο γήπεδο της η Δόξα, νικώντας την αξιόμαχη ομάδα του Ορφέα με σκορ 2-1. Ένα αποτέλεσμα που της  δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια της πορείας της.
Μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο παίχτηκε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, με κύριο χαρακτηριστικό την αποφασιστικότητα των ομάδων για την νίκη.
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την Δόξα να αιφνιδιάζεται..
..και να δέχεται ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 3΄,μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά  βρίσκει αφύλακτο των  Παπουλίδη που με γυριστή κεφαλιά κάνει το 0-1, παγώνοντας το γήπεδο.
Βρίσκοντας  μεγάλη ψυχική δύναμη οι ποδοσφαιριστές της Δόξας, ισορροπούν  το παιχνίδι και δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες .
Η πίεση αυτή μπροστά από την εστία του Ορφέα φέρνει αποτέλεσμα, μετά από μια προσωπική προσπάθεια του Θανάση Σπάχου στο 36΄,με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 ,φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Μέχρι το τελείωμα του πρώτου μέρους οι ομάδες προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι θετικό αλλά οι προσπάθειες τους δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Με μια μόνο σημαντική  εξαίρεση στο 45΄το γυριστό σουτ του Κουτρούμπαλου μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα του Ριζαρίου, αυτή καταλήγει μόλις άουτ.
Το δεύτερο μέρος  του παιχνιδιού ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα της Δόξας. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά δείχνοντας αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι.
Κλείνοντας σχεδόν στον μισό αγωνιστικό χώρο τον Ορφέα, βομβαρδίζοντάς τον συνεχώς με σημαντικές ευκαιρίες.
Μόλις στο 52΄σουτ του Κυριακίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ, τον ίδιο παίχτη να χάνει άλλη μια σημαντική ευκαιρία στο 60΄σε μια μετωπική ατομική του προσπάθεια μπροστά από την εστία, διώχνει και πάλι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
 Γυριστό σουτ του Μάτζιου στο 70΄ μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Και ενώ ο Ορφέας προσπαθεί να κρατήσει την εστία του ανέπαφη και με  ελάχιστες αντεπιθέσεις να επιχειρεί να φέρει κάτι θετικό αλλά χωρίς αποτέλεσμα, έρχεται η απόλυτη λύτρωση για την Δόξα στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα.
Στο 89΄μετά από μια σέντρα από τα δεξιά από τον Παρτσανάκη, ο Γεωργιάδης με ένα κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1,μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το σφήρηγμα της λήξεις του αγώνα από τον διαιτητή, δίνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην Δόξα, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως αυτή του Ορφέα Ριζαρίου.

 Καλή η διαιτησία του κ.ΤΣΙΠΑ και των βοηθών  ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ- ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

   Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Παντελίδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,(70΄Γεωργιάδης),Κυριακίδης,Μανίσης, Παρτσανάκης,(86΄Παυλίδης)Ανδριανόπουλος,(25΄Τσουλφαϊδης)Κουτρούμπαλος Βασιλόπουλος,ς,Μάτζιος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.