Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Μακεδονικός Ίδας - Δόξα Εξαπλατάνου 3-0



Πολλά είναι τα ερωτηματικά που πηγάζουν,με το τι μπορεί να συμβαίνει άραγε με την ομάδα της Δόξας και εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει τον ρυθμό της.Απλούστατο παράδειγμα αυτή της η ήττα από τον Μακεδονικό.
 Τεράστια και τραγικά τα λάθη πολλών. Μια ομάδα χωρίς πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι έδωσαν στον αντίπαλο την δυνατότητα να εκμεταλλευτή τα όποια λάθη παρουσιάστηκαν.
 Οι γηπεδούχοι χωρίς να αποδώσουν  κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά, μπήκαν στο γήπεδο δυνατά και μόλις στο 4΄μετά από ένα γέμισμα..
..της μπάλας στην μικρή περιοχή ο Δημητρίου εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση των αμυντικών της Δόξας και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
Το παιχνίδι συνεχίζετε με την ομάδα να προσπαθεί να συνέρθει από το αρχικό σοκ ,δέχεται και πάλι άλλο ένα γκολ με τον ίδιο παίχτη να κάνει το 2-0 στο 15΄σε μια φάση σχεδόν καρμπόν με την πρώτη.
Με την ψυχολογία να βαραίνει ακόμη περισσότερο τα πόδια  των ποδοσφαιριστών, προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Μέχρι που στο 45΄έρχεται η απόλυτη κατάρρευση ,όπου γίνετε  και το 3-0 σε ένα σουτ από τον Μποζίνη από το ύψος της μικρής περιοχής.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού κύλισε χωρίς κάτι ιδιαίτερο , τους μεν παίχτες της Δόξας να προσπάθησαν  να δημιουργήσουν κάποιες  φάσεις για ένα γκολ αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, τους δε ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού  να είναι μονίμως πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που κυλούσε υπέρ τους.
Το σφύριγμα της λήξεις του παιχνιδιού από τον διαιτητή, δίνει στους γηπεδούχους  τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης δίνοντας τους μια προσωρινή βαθμολογική ανάσα.
Όσο για την ομάδα μας εξακολουθεί να προβληματίζει με την πορεία της, κάτι που πρέπει να ξεκαθαριστεί πολύ σύντομα όσο έχει ακόμη αγωνιστικά περιθώρια.

Καλή η διαιτησία των κων: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Χ ΣΥΡΩΚΑΣ 

   Δόξα Εξαπλατάνου : ΝΕΡΑΝΤΖΟΓΛΟΥ- Δημητριάδης, Σπάχο, Τσουλφαϊδης Κ.
 Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,Παρτσανάκης,(80΄Δημητρίου)Γιόντης, Βασιλόπουλος, Λεμονάκης, Κυριακίδης,(75΄
Κουτρούμπαλος)Βασίλογλου(46΄Μανίσης)









5 σχόλια:

  1. εχουμε μια πολυ νεανική ομαδα με παικτες που δεν εχουν κανει ουτε καν προετοιμασία!Λειπουν Ουζούνης Ματζιος απο περυσι και η ομάδα είναι αδύναμη παραγματικά.Εχουμε τον τρίτο προπονητή στη σειρά και ο οποίος μπορεί να είναι συγχωριανός αλλα κατεβαίνουμε σαν ομάδα σε πολλα.Ας έχουμε υπομονή να δουλευτούν τα παιδια και στόχο την παραμονή και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Blog ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ.Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΑΗ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΨΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΠΥΛΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ Η ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως βρισκοσουν σε αλλο γηπεδο οσοι ημασταν εκει ξερουμε τι βλεπαμε οχι 6 λεπτα καθυστερησεις παραταση επρεπε να δωσει ο διαιτητης

      Διαγραφή
    2. ASXOLISOU ME TO DIKO SOU BLOG ADERFE K MHN KSANA MPEIS STHN SELIDA MAS AN DN GOUSTARHS AYTA POU GRAFOUN

      Διαγραφή
  3. Η ελευθερία της άποψης και αποτύπωσης ενός παιχνιδιού είναι δικαίωμα του καθενός το πώς θα το κρίνει .Αν έχεις καταλάβει σωστά αυτά που αναφέρω σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα, θα διαπιστώσεις ότι αυτούς που κρίνω και αναφέρομαι περισσότερο είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μου. Αυτό το δικαίωμα της υγιούς κρητικής δεν μπορεί κανείς να το στερήσει από κανέναν .
    Πηγαίνοντας τώρα στο γεγονός της κρητικής που θεωρείς μομφή για τους ποδοσφαιριστές της ομάδος σου, πρέπει να ξέρεις πως και το πέσιμο ενός ποδοσφαιριστή μέσα στον αγωνιστικό χώρο για κάποιες καθυστερήσεις για το καλό της ομάδα του, είναι και αυτό ένα μέρος του παιχνιδιού(φυσικά όχι νόμιμο). Πως λοιπόν θεωρείς την αναφορά αυτή σπίλωση εναντίων τους; Πρόθεσή μας είναι πάντα η καλοπροαίρετη κριτική κάποιον γεγονότων γιατί πάνω από όλα σεβόμαστε τον αγώνα και τον ιδρώτα που ρίχνουν όλοι ανεξαίρετος οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
    Σταματήστε λοιπόν να ψάχνετε αιτίες και προφάσεις για να οξύνετε καταστάσεις .Οι δυο σύλλογοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους .Πρέπει να χαιρόμαστε όλοι γιατί δυο κοντινά χωριά είναι και παίζουν στην μεγάλη κατηγορία και προσφέρουν χαρά στον κόσμο τους. Όλοι μεταξύ μας έχουμε κοινούς φίλους και παρέες ,ποιος λοιπόν ο λόγος αυτής της αντιπαράθεσης.
    Καλή πορεία και συνέχει στην ομάδα σας.
    Υ.Γ. Δεν θα προβούμε σε άλλη ανταπάντηση, γιατί είμαστε κατά αυτού του είδους των αντιπαραθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.