Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Νίκη Καλής - Δόξα Εξαπλατάνου 2- 5.

Μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα της Δόξας, απέναντι στην αξιόμαχη  ομάδα της Καλής. Μια νίκη που αναπτερώνει τις ελπίδες της για την συνέχεια της πορεία της, μα πάνω από όλα της δίνει μια βαθμολογική  και ψυχολογική ανάσα.

Στο  πρώτο μέρος του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με αρκετή δύναμη και πάθος τον αγώνα, λόγω και της βαθμολογικής σημασίας που είχε το παιχνίδι.και για τις δυο. Η Δόξα ήταν αυτή που είχε τον περισσότερο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων
 χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη ενός τέρματος.
Μια από αυτές έφερε αποτέλεσμα, όταν μετά από ένα λάθος των αμυντικών της Καλής στο 21΄το εκμεταλλεύτηκε πολύ σωστά ο Λεμονάκης, στέλνοντας από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Η χαρά όμως της Δόξας δεν κράτησε για πολύ, γιατί στα αμέσως  επόμενα  λεπτά και συγκεκριμένα στο 24΄, ο διαιτητής καταλογίζει ένα πολύ "σκληρό"  πέναλτι σε βάρος της Δόξας, σε μια φάση που μόνο αυτός θεώρησε και είδε ανατροπή. Παράβαση που δεν έδωσε στην συνέχεια του παιχνιδιού σε μια καθαρή ανατροπή ποδοσφαιριστή της Δόξας μέσα στην μικρή περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Διδασκάλου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Η συνέχεια του ημιχρόνου ήταν μια συνεχείς εναλλαγή των φάσεων στις δυο εστίες για κάτι θετικό αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μέχρι που τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη του αγώνα η Δόξα ήταν η κυρίαρχη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Έδειξε ότι πραγματικά  θέλει το παιχνίδι, παίζοντας σωστά και πειθαρχημένα. Βγήκε μπροστά και στο 60΄ο Βασιλόπουλος με ένα εξαιρετικό σουτ ,από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Καλής, κάνοντας το 1-2.
Στο 65΄ ο Παρτανάκης έχασε μια σπουδαία ευκαιρία όπου σε ένα πλασέ της μπάλας από πολύ κοντά, αυτή θα κατελήξει μόλις άουτ. Επίσης ο Λεμονάκης στο 70΄ σε ένα τε τα τετ στέλνει την μπάλα άουτ.
Η συνεχείς πίεση μπροστά από την εστία των γηπεδούχων φέρνει και αποτελέσματα. Έτσι στο 75΄ο εξαιρετικός σήμερα που μετά την επανεμφανίσει του στην ομάδα Μάτζιος με κεφαλιά κάνει το 1-3
και το 1-4 κάνει ο Παρτζανάκης με απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.
 Δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα της Δόξας ο Λεμονάκης με πλασέ κάνει το 1-5, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η ομάδα της Καλής  το μόνο που μπόρεσε να καταφέρει ήταν  να μειώσει  το σκορ  στο 88΄ με τον Διδασκάλου να κάνει το 2-5 με ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, με την Δόξα να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, ελπίζοντας να είναι και το έναυσμα για την συνέχεια της πορεία της.

 Μέτρια η διαιτησία του κ.Μιχάλη Καρυπίδη.

Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Τσεντεμίδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,Παρτσανάκης, Βασιλόπουλος,ς,Λεμονάκης, Βασίλογλου,Μανίσης,Ανδριανόπουλος,(75΄Κυριακίδης),Μάτζιος(83΄Κουτρούμπαλος)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.