Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου - Αλμωπός Αριδαίας 1 - 1.



Ένα καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου στο  γήπεδο Εξαπλατάνου, μεταξύ της Δόξας και του Αλμωπού.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές και όχι αρκετά αποδοτικές, προσέχοντας κυρίως τις αμυντικές τους γραμμές και βγαίνοντας μπροστά με κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Δόξας έδειξε να στέκεται πολύ καλά μέσα στο αγωνιστικό χώρο,προσπαθώντας να βγει μπροστά για κάτι θετικό. Στο 10΄ ο Λεμονάκης δεν μπόρεσε από πολύ κοντά με μια κεφαλιά  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και κατέληξε  μόλις άουτ.
Με το σκορ να μένει στο 0-0 και χωρίς μεγάλες φάσεις τελειώνει και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη έχουμε την αλλαγή σκηνικού όπου οι δυο ομάδες  μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και αποφασισμένα για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο  Αλμωπός, πιο επικίνδυνος στις αντεπίθέσεις του, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πολύ γρήγορα μόλις στο 53΄ όπου ο Βακιάνης, μετά από μια σύγχυση στην μικρή περιοχή της Δόξας και με ένα κοντινό πλασέ, κάνει το  0-1.  
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας συνέρχονται γρήγορα, βγαίνουν μπροστά και δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ. Έτσι στο 58΄ μετά από ένα πολύ όμορφο συνδυασμό, βγαίνει τε τα τετ με την μπάλα ο Κυριακίδης τον οποίο ανατρέπει ο τερματοφύλακας του Αλμωπού και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι δείχνοντάς του την κίτρινη κάρτα και όχι την κόκκινη.
Την εκτέλεση του πέναλτι την  αναλαμβάνει  ο Βασιλόπουλος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού είναι μια συνεχείς εναλλαγή των φάσεων μπροστά από τις δυο εστίες των ομάδων, με την Δόξα να έχει την πιο κλασική ευκαιρία στο 68΄, όταν ο Μάτζιος μόνος μπροστά από την εστία με κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Έχοντας και άλλες κλασικές ευκαιρίες η Δόξα, σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις οι λανθασμένες αποφάσεις του βοηθού σε θέση οφ σάϊτ παικτών της ομάδας, ανέκοψαν την συνέχιση των φάσεων.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Αλμωπός πίεσε αρκετά αλλά η πολύ σωστή αμυντική αντιμετώπιση των φάσεων από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Έτσι το σφύριγμα της λήξεις του παιχνιδιού έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια με σκορ  1-1.
Ένα από τα θετικότερα σημεία του σημερινού αγώνα είναι η εμφανής αγωνιστική μεταμόρφωση των παιχτών της Δόξας, που κοιτάζοντας κατάματα την πολύ καλή ομάδα του Αλμωπού, έδειξε να συνέρχεται και πως πατά πλέον γερά στα πόδια της!!

Διαιτητής :ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ .Βοηθοί:ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ- ΠΙΛΤΣΗΣ Φ.

 Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Τσεντεμίδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,Νάτσκος,(55΄Κυριακίδης),Μανίσης Παρτσανάκης,(85΄Κουτρούμπαλος), Βασιλόπουλος,ς,Ματζίος,Λεμονάκης,(70΄Ανδριανόπουλος), Βασίλογλου,











3 σχόλια:

  1. isos h omada brhke thn hremia ths xarh se dyo anthrwpous pou kseroun ta paidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σε ολα τα παιδια και στο Γιαννη και στο Τασο.Καλη δυναμη για τη συνεχεια. Η αγαπη σας και κυριως η πιστη σας στα παιδια της ομαδας εφερε αυτα τα αποτελεσματα.Δοξα γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεναλνταρα μπραβο βασιλοπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.