Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου -Μ. Αλεξ.Όρμας 1 -1.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα Kυριακή στο γήπεδο Εξαπλατάνου. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, αλλά και την απόδοση τους στα δυο ημίχρονα του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Δόξας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που είχε περισσότερο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων.
 Παίζοντας σωστά και πειθαρχημένα ήταν αυτή..
που με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, δημιούργησε και τις πρώτες φάσεις για ένα γκολ.
Στο 10΄ο Παρτσανάκης σε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ,
στο 20΄η μπάλα δεν κάνει το χατίρι στο Βασιλόπουλο, όταν αυτός σε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αυτή βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Στα επόμενα λεπτά και συγκεκριμένα στο 24΄ σε μια ανατροπή του Παρτσανάκη μέσα στην μικρή περιοχή, ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το εκτελεί ο Βασιλόπουλος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Το παιχνίδι συνεχίζετε και πάλι σε πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βγουν μπροστά για κάτι καλό, αλλά οι προσπάθειες τους δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.  
Στην επανάληψη τώρα του παιχνιδιού, η Δόξα δέχεται ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 49΄από τον Μιτιτενίδη, μετά από μια λάθος απόκρουση των αμυντικών της ομάδας, δεν δυσκολεύτηκε να στήλη την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Το παιχνιδιού ήταν μια συνεχής εναλλαγή των φάσεων στις δυο εστίες με τις ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν κάτι θετικό αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι σε ορισμένες φάσεις ήταν κάπως  καλύτερη  έχοντας και ένα δοκάρι στο 87΄με τον Μιτιτενίδη.
Το σφύριγμα της λήξεις από τον διαιτητή στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια, μοιράζοντας ταυτόχρονα και τους βαθμούς.
Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε η ομάδα αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν και έδειξαν  ότι δεν το βάζουν κάτω. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!!

Σε γενικές  γραμμές καλή η διαιτησία των κων :ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ- ΣΙΠΚΑΣ Ι- ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ

Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης,Παρτσανάκης,Γιόντης, Βασιλόπουλος,Κυριακίδης,( 60΄ Λεμονάκης), Βασίλογλου(75΄Κουτρούμπαλος),Μανίσης,Οξύζογλου.(83΄Γεωργιάδης)

 Ένα κλικ για μεγέθυνση











video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.