Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

M.A.Μυλοτόπου - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 1.



Έναν μέτριο σε γενικές γραμμές αγώνα  και  χωρίς τις μεγάλες φάσεις για γκολ ,παίχτηκε το Σάββατο στο γήπεδο του Μυλοτόπου από τις δυο ομάδες.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού η Δόξα ‘’δωρίζει’’ δυο συνεχόμενα γκολ στους γηπεδούχους.
 Μετά από τα τραγικά  λάθη  των αμυντικών της , στο 2΄και στο 5΄του ημιχρόνου  με φάσεις
σχεδόν καρμπόν η μια με την άλλη, μετά από μια ασθενή απόκρουση της μπάλας από τους αμυντικούς  μέσα στην μικρή περιοχή ο έμπειρος Ρίτε δεν δυσκολεύεται να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Δόξας.
Με το σκορ να είναι στο 2-0 ,υπήρξε η πλήρη κατάρρευση των ποδοσφαιριστών της Δόξας, δείχνοντας να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν και να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.
Αν εξαιρέσουμε την μια αξιόλογη φαση που δημιουργήθηκε μπροστά από την εστία του Μυλοτόπου ,στο 21΄ μετά από μια σέντρα από τα δεξιά μέσα στην μικρή περιοχή με τον Ανδριανόπουλο να πλασάρει τον τερματοφύλακα και αυτός να διώχνει σε κόρνερ.
Με σχεδόν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους, κυλάνε τα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού δημιουργώντας ορισμένες φάσεις για γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, φτάνοντας τώρα στο 45΄ του ημιχρόνου, όπου μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δίνει πέναλτι σε βάρος της Δόξας, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γκότσης  κάνοντας το 3-0 ,σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη τώρα η Δόξα δείχνει να έχει συνέλθει από το αρχικό της σοκ του πρώτου μέρους και μπαίνει πιο δυνατά , μόλις στο 50΄ μετά από μια σέντρα ακριβείας από τα αριστερά του Οξύζογλου στον Λεμονάκη αυτός δεν δυσκολεύεται να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1.
Επίσης στο 54΄ σε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Ανδριανόπουλο ,ο τερματοφύλακας μπλοκάρει την μπάλα.
Η συνέχεια του παιχνιδιού θα κυλήσει χωρίς κάποια αξιόλογη φάση  που να μπορεί να αλλάξει το υπάρχον σκορ.
Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή δίνει  τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Μυλοτόπου.
Όσο για την Δόξα, ελπίζουμε ότι αυτή η κακή εμφάνιση να είναι και η τελευταία.

Υ.Γ .Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας ,πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως οι δυνατότητες και η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή .
ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ.
Πατήστε γερά στα πόδια σας και αποδείξτε τους ότι η μέχρι τώρα κατάσταση είναι αποτέλεσμα κακών συγκυριών και όχι δυνατοτήτων. ….ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.

Πολύ καλή η διαιτησία και των βοηθών: κ. Φώτια-Μιχαηλίδη-Ζιώγλη.

  Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- Τσεντεμίδης,Σπάχο, Σασαρίδης, Γιαννούλτσης, Γιόντης,  ,Βασίλογλου,, Παρτσανάκης(46΄Οξύζογλου),Βασιλόπουλος, ,Κυριακίδης,(46΄Λεμονάκης) Ανδριανόπουλος,Νάτσκος(46΄Κουτρούμπαλος).

 ένα κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.