Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου –Άρης Πρ. Ηλία 1 -2.


Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε αυτήν την φορά μέσα στο γήπεδο της  η ομάδα της Δόξας από τον Άρη Πρ. Ηλία.
Η Δόξα  σαφώς επηρεασμένη από την προηγούμενη ήττα της,έδειξε να διακατέχεται από αδικαιολόγητο  άγχος που έκανε τους ποδοσφαιριστές της να μην μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους η ομάδα της Δόξας  προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της, παίζοντας δυνατά και επιθετικά χάνοντας μόλις
στα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα στο 8΄την πρώτη καλή της ευκαιρία με τον Μάτζιο που από πολύ κοντά  σε ένα κοντινό του πλασέ ο τερματοφύλακας διώχνει  σε κόρνερ.
Και ενώ οι γηπεδούχοι πιέζουν για ένα γκολ, στο 15΄ σε ένα φάουλ που κερδίζει η ομάδα του Προφήτη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σε απευθείας εκτέλεση από τον Βοτάρη κάνει το 0-1 παγώνοντας τους φίλους της ομάδας.
Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα της Δόξας έχασε τελείως τον ρυθμό της, με τους ποδοσφαιριστές της να φορτώνονται με ακόμη περισσότερο άγχος και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εκτός κάποιων μεμονωμένων φάσεων ευκαιρίες για ένα γκολ.
Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53΄μετά από μια αδράνεια της ομάδας μας σε μια κάθετη μπαλιά, την εκμεταλλεύεται σωστά ο Καρυπίδης και με ένα κοντινό πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του κάνοντας το 0-2.
Μένοντας με δυο γκολ πίσω η ομάδα της Δόξας βγαίνει μπροστά και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες ,όπως αυτή στο 35΄ ο Λεμονάκης με κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ,
Στο 65΄ο Ανδριανόπουλος κεφαλιά  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα
Στο 75΄ ο Βασίλογλου  μετά από κοντινό πλασέ μόλις άουτ.
Και με την εκπνοή του παιχνιδιού στο 90΄μετά από μια σέντρα από τα αριστερά ο Κυριακίδης με μια κοντινή κεφαλιά κάνει το 1-2 για την Δόξα.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που βρήκε την ομάδα του Προφήτη να κερδίζει τον αγώνα περισσότερο με την δύναμη και την εμπειρία ορισμένων  ποδοσφαιριστών της, και φυσικά τους βαθμούς της νίκης.
 Όσο για την ομάδα μας  ελπίζουμε να βρούμε πολύ σύντομα την δύναμη και το κουράγιο να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να αποδείξουμε σε όλους ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι τυχαία. Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Διαιτητής: Σελεμίδης (Σίπκας- Μιχάλογλου)

Δόξα Εξαπλατάνου: Δημητριάδης.Σασαρίδης Νάτσκος, Γιαννούλτσης, Τσουλφαϊδης, Γιόντης(68΄Σπάχο), Κυριακίδης, Βασίλογλου, Παρτσανάκης,(55΄Ανριδριανόπουλος),Βασιλόπουλος, (46΄Λεμονάκης) Μάντζιος,









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.