Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός 2- 2.



Ένα σπουδαίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Εξαπλατάνου.
Ένας αγώνας που τα είχε όλα : πάθος, δύναμη, γκολ και ανατροπές κυρίως στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Το πρώτο μέρος του αγώνα ξεκίνησε δυνατά και από τις δυο ομάδες, με περισσότερο επιθετική
την ομάδα της Δόξας, κυρίως στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού όπου ο Ανδριανόπουλος μόλις στο 5' χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του καθώς μετά από μια κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Στα άμεσως επόμενα λεπτά και συγκεκριμένα στο 7΄ άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία από δεξιά με τον Λεμονάκη σε ένα τε-α-τετ με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας του.
Η συνέχεια του αγώνα φέρνει τον Εδεσσαϊκό να ισορροπεί το παιχνίδι, να το ελέγχει, βγαίνει μπροστά και δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα γκολ, μέχρι που στο 20΄ μετά από ασθενή απόκρουση των αμυντικών της Δόξας και αφού η μπάλα βρίσκει σε σώματα, καταλήγει στα πόδια του Τσόρπα που  δεν δυσκολεύεται από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.  
Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα της Δόξας χάνει τον ρυθμό της και δίνει στον Εδεσσαϊκό το δικαίωμα να δημιουργεί μεγαλύτερες ευκαιρίες μέχρι που στο 40΄ ο Λαφαζανίδης μετά από ένα πλάγιο πλασέ από τα αριστερά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, παγώνοντας το γήπεδο κάνοντας το 0-2, σκορ με το όποιο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήρθε η απόλυτη μεταμόρφωση των παικτών της Δόξας που με ένα εκπληκτικό ξεκίνημα έφεραν τα πάνω κάτω.
Μόλις στο 50΄ μετά από ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Εδεσσαϊκού, με αποδέκτη τον Ανδριανόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 1-2.
Και στο 52΄μετά από μια εξαιρετική ασίστ από τον Ανδριανόπουλο μέσα στην μικρή περιοχή ο Παρτσανάκης με ένα εξαιρετικό πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Από το σημείο αυτό και μετά οι δυο ομάδες άρχισαν  να επιδίδονται σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας στης δυο εστίες δημιουργώντας αρκετές φάσεις για ένα γκολ.
Μια από τις σημαντικότερες ήταν αυτή του Ανδριανόπουλο που μετά από το απόλυτο τε-α-τετ στο 80΄ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 82΄ ο Παρτσανάκης με εκτέλεση σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Το σφύριγμα της λήξεις του αγώνα στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια μοιράζοντας τους βαθμούς της ισοπαλίας .
Η ομάδα της Δόξας απέδειξε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή του Εδεσσαϊκού, πως έχει τις δυνατότητες παίζοντας δυνατά και πάνω από όλο το ποδόσφαιρο που ξέρει μπορεί να πετύχει πολλά και να φτάσει εκεί που της αξίζει!!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΦΩΤΙΑΣ-ΒΟΗΘ. ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ Α ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 
  Δόξα Εξαπλατάνου:ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- Δημητριάδης,Σπάχο, Σασαρίδης, Γιαννούλτσης, Γιόντης,  Μανίσης,(46΄Κουτρούμπαλος)Βασίλογλου,(65΄Οξύζογλου), Παρτσανάκης,Βασιλόπουλος, Λεμονάκης,(46΄Κυριακίδης), Ανδριανόπουλος.

 ένα κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση
 













7 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά, εγώ σας το είπα, υπομονή! Η ομάδα έτυχε δυσκολο προγραμμα στην αρχή. Όλα θα στρώσουν! Μπράβο για το Χ. Εξάλλου ο Εδεσσαϊκός είναι ομάδα γερή και πάει για πρωταθλητισμό. Μην το βάζετε κάτω συνεχίστε. Και εμείς τα ίδια είχαμε πάθει πέρσι, αλλά μετά όλα έστρωσαν. Ένας φίλαθλος από Ριζάρι. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aderfe na eisai kala.. alla exete merikous ekei sto rizari polu istoria k polu mhlane. exei o kairos gyrismata omws..mhlaw pou grafoun sto aridaia news k s alla site kata tis omadas mas k brizoun kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκο, παντού υπάρχουν αυτά. Και για εμάς μερικοί δικοί σας τα ίδια λένε και γράφουν! Εγώ πάντως στο μεταξύ μας ματσάκι, είδα δύο πολύ καλές ομάδες, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που μας ξεσήκωσαν για τα καλά. Τώρα το τι γράφει ο καθένας γιατί σε χαλάει. Άστο... Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι για να μας ενώνει και όχι να μας φανατίζει. Είδες πόσους φιλάθλους μάζεψαν αμφότερες ομάδες στο μεταξύ μας αγώνα? Αυτά είναι άξια λόγου και όχι τα σχόλια του καθενός!

      Διαγραφή
  3. 1,02 μπραβο φιλε μου πραγματικα,μετα απο καιρο βλεπω εναν ανθρωπο να αγαπαει το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο του νομου μας...καλη πορεια στην ομαδα σας,και οπως ειπες ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει,δεν μπορουμε να το αλλαξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ 6.43 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ,ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, επειδή πέρσι τα ζήσαμε και εμείς, σου λέω ότι η ομάδα θα στρώσει. Αφήστε τα παιδιά να πάρουν αγώνες στα πόδια τους... Μην βιάζεστε.

      Διαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.