Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ορφέας Ριζαρίου- Δόξα Εξαπλατάνου 4 – 2.



Ένα εντυπωσιακό  παιχνίδι, διαφήμιση για το φετινό πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε, διεξήχθη στο γήπεδο του Ριζαρίου και συνάμα απόλαυαν οι αρκετοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, από δυο πολλά υποσχόμενες ομάδες  για την φετινή αγωνιστική σεζόν.
Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, δύναμη ,πάθος γκολ και ορισμένες  αμφισβητούμενες φάσεις.
Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με  την ομάδα της Δόξας  μόλις στο 3΄ να ανοίγει το σκορ και να παγώνει τους γηπεδούχους, όταν μετά από μια σέντρα από τα αριστερά από τον
Κυριακίδη και με αποδέκτη τον Ανδριανόπουλο ,αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Από την στιγμή εκείνη και μετά η ομάδα της Δόξας είχε σχεδόν τον πλήρη ελέγχο του παιχνιδιού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.
 Όπως  στο 15΄με τον Ανδριανόπουλο και πάλι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου αλλά ο βοηθός τον καταλογίζει σε θέση οφ σαϊτ ,(λανθασμένα κατά την άποψη μας).
Στο 16΄ο Παρτσανάκης από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 27΄ο Κουτρούμπαλος με ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα του Ριζαρίου.
Ο Κυριακίδης στο 35΄μετά από μια ατομική προσπάθεια φτάνοντας κοντά στην εστία πλάσαρε μόλις άουτ.
 Mε την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 44΄ ο Μανίσης αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή με ένα δυνατό σουτ η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του αντίπαλου και καταλήγει άουτ.
Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την Δόξα να έχει τον πλήρη ελέγχο του πρώτου μέρους, αλλά και την ομάδα του Ριζαρίου να χάνει και αυτή ορισμένες ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους του παιχνιδιού οι ρόλοι αντιστράφηκαν, μετά από τα τραγικά λάθη και από στημένες μπαλιές ήρθε η πλήρης ανατροπή του παιχνιδιού.  Η ομάδα του Ριζαρίου μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί η ομάδα της Δόξας το πρώτο γκολ μόλις στο 58΄από τον Τσεγάνη με κεφαλιά και να κάνει το 1-1.
Στο 75΄ ο ίδιος παίχτης και πάλι με κεφαλιά κάνει το 2-1.
Η Δόξα προσπαθεί και ισορροπεί το παιχνίδι δημιουργεί και πάλι συνεχόμενες ευκαιρίες με τον Παρτσανάκη και μια από αυτές στο 80΄ μετά και από σέντρα από τα αριστερά με τον Κυριακίδη αυτός πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2.
Στο 86΄ ο Σάμπα Μπρασα γράφει το 3-2 και με την εκπνοή του αγώνα στο 90΄ο Συμεού κάνει το τελικό 4-2.
Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή δίνει δίκαια  τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Ριζαρίου.
Όσο για την ομάδα μας έδειξε κάποιες αδυναμίες σε θέσεις κλειδιά που ελπίζουμε στη πορεία να μπορέσουν να διορθωθούν και να πάει η ομάδα μπροστά.
 Αυτή η ήττα ναι μεν πρέπει να μας προβληματίσει ,αλλά δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε την δύναμη και την θέληση μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Είμαστε ακόμη στην αρχή, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά μας και πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να προχωρήσουμε. ΚΟΙΤΑΜΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ !

 ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ(Παπανδρέου):Δημητριάδης,Νάτσος,ΓιαννούλτσηςΓιόντης,, Οξύζογλου,(55΄Σασαρίδης),Μανίσης,,Κυριακίδης,Βασιλόπουλος, Ανδριανόπουλος,(60΄Μάτζιος.)Παρτσανάκης ,
Κουτρούμπαλος.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ -ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ν
ένα κλικ για μεγέθυνση





 











 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο και στις 2 ομάδες. Πολύ καλά στοιχεία και πολύ καλό κλίμα! Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Ευχαρίστησαν τον κοσμο που παρεβρεθηκε στο γηπεδο. Καλή συνέχεια και στους 2. Ενας ΦΙΛΑΘΛΟΣ από το Ριζάρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mprabo 2:29 milhses omorfa tetoia sxolia theloume yparxoun xwrianh sou pou prokaloun se sxolia pou kanoun k prospathoun na yparksei thema antipalothtas me ths dyo omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den peirazei paidia sunexizoume min sas pernei apo kato exoume duskolo mats mprosta mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.