Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

M.A. Πέλλας -Δόξα Εξαπλατάνου 1-0



Eνα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι έγινε  στο γήπεδο της Πέλλας μεταξύ των ομάδων, Μ.Α.Πέλλας και της Δόξας Εξαπλατάνου.
Ένας αγώνας χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, αλλά <<κομμένο >>στα δυο σχετικά με την απόδοση τους στα ημίχρονα.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα της Πέλλας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ορισμένες ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα, εκτός της εκπληκτικής φάσης  στο 22΄από τον Χαρμάνα που στοπάροντας σωστά την μπάλα και με δυνατό βολέ από το ύψος της
μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η ομάδα της Δόξα για μια ακόμη φορά έδειξε να μην μπορεί να βρει ακόμη τα πατήματα της, με τους ποδοσφαιριστές της να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσία εκτός κάποιων μικρών εξαιρέσεων που πίεσαν και δημιούργησαν ορισμένες φάσεις.
Με αυτό το αποτέλεσμα τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η ομάδα της Δόξας μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά και αποφασισμένα μα πάνω από όλα βελτιωμένη αισθητά συγκριτικά με το πρώτο μέρος.
Δημιουργεί ορισμένες ευκαιρίες και  προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος αλλά οι τελικές της προσπάθειες δεν καρποφορούν.
Οι γηπεδούχοι τώρα προσπαθώντας να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη οπισθοχωρούν , αποδίδοντας ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Δόξας Μάτζιου.
Το σφύριγμα της λήξης δίνει στην ομάδα της Πέλλας τους βαθμούς της νίκης και στην Δόξα  την ελπίδα πως η ομάδα θα ανακάμψει σύντομα και θα φέρει τα πολυπόθητα αποτελέσματα που τα χρειάζεται περισσότερο ψυχολογικά. 
Άριστη η φιλοξενία ΜΟΝΟ των παραγόντων της ομάδας της Πέλλας.

Διαιτησία: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ-ΣΚΟΥΛΗΣ -ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ

 Δόξα Εξαπλατάνου: Δημητριάδης.Σπάχο, Νάτσκος, Γιαννούλτσης, , Γιόντης,  Μανίσης,Κουτρούμπαλος(65΄Κυριακίδης), Παρτσανάκης,,Βασιλόπουλος, Λεμονάκης, Μάντζιος, (55΄Ανριδριανόπουλος)















5 σχόλια:

  1. πρεπει να ησουνα σε αλλο γηπεδο μεγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ama dn goustarhs ayta pou grafoun traba k diabaze thn selida sas mhn mpainete edw mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χειροτερη ως τωρα Πελλα κερδισε περπατώντας τον Εξαπλατανο .Αυτό είδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. file pou grafeis aytes tis grames an den mporeis na prosfereis tipota ousiastiko sthnn omada sou (ektos tou na mazeveis mpales)mhn ths kaneis kako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κατηφόρα ρε παιδιά, γιατί έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.