Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αποτέλεσμα κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς.


Μετά από την μικρή παράταση που δόθηκε ,έγινε σήμερα δημόσια παρουσία  όλου του Δ.Σ της ομάδος, η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για τους 3 τόνους καυσόξυλα κομμένα, ο τυχερός αριθμός είναι  ο  1910.
Παρακαλείται ο κάτοχος του αριθμού να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. ή στέλνοντας  e-mail  στο  doxaexaplatanou@gmail.com .
Η διοίκηση θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν και σε αυτήν την κλήρωση ,αποδεικνύοντας έτσι για ακόμη μια  φορά  την μεγάλη τους αγάπη για αυτήν την ομάδα!

11 σχόλια:

  1. που πάνε τα λεφτά? στα ταλεντα της έδεσσας? δεν έχει παικτες από τα χωριά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den to katexeis megale arakse k mhn les oti na nai...sta talenta ths beroias pane oti na nai eisai.xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορεί να κάνω λάθος αλλά κάποιος ανέφερε ότι παίζουν στην ομάδα 4 από σκύδρα έδεσσα και απόρεσα! Σιγά μην παιζουν 10 σκέφτηκα.Οπότε αφου κάνω λάθος και ΔΕΝ παίζουν εκτός Αλμωπίας στην ομάδα μας εκτός από κανα 2,ζητάω συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυλου-Σασα-Ουζουν-Ματζιο-Γιόντης είναι οι εισαγόμενοι εκτός Αλμωπίας, Δεμιρης Βασιλόπουλος Πολυκαρπη, Σπαχο Χ΄΄Συμεων Αριδαία οι εισαγόμενοι.
    Μακάρι να είχαμε ταλέντα να αξιοποιούσαμε απ το χωριό.Δυστυχώς η ομάδα για να πετύχει το στόχο της παίρνεί έτοιμους ποδοσφαιριστές.Όποιος έχει παράπονα στο πρόεδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ σε ορισμένα σχόλια ορισμένους δήθεν φίλων της ομάδος να ασχολούνται επίμονα με τον θέμα τον υποτιθέμενων για αυτούς ξένον παιχτών, και προσπαθώ να καταλάβω αυτήν τους την εμμονή σε τη αποσκοπεί . Είναι άραγε η τόσο μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα ή κάτι άλλο και προφασίζονται συνεχώς να παίξουν τα δικά μας παιδιά. Σε ποια παιδιά άραγε αναφέρονται στους πιτσιρικάδες που είναι άπυρη ακόμη για την κατηγορία ,αλλά πολλή καλά ταλέντα που αξιοποιούνται όμως σιγά σιγά για να είναι έτοιμη για την συνέχεια ,ποιος πήγε και τον έδιωξε η ομάδα κανένας.
    Τώρα σχετικά με τους αποκαλουμένους ξένους ,πρέπει να ξέρουν ορισμένη ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι δυο και τρία χρόνια στην ομάδα και μπορώ να σας πω ότι όλοι αγαπούν και ματώνουν πραγματικά για την ομάδα, που χωρίς και την δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε όλοι εμείς την χαρά να απολαμβάνουμε αγώνες με ομάδες όπως Αλμωπό και Εδεσσαϊκό, για αυτό σταματήστε να τους αποκαλείτε έτσι γιατί κάνετε κακό σε όλους.
    Ελπίζω κάποτε ο Εξαπλάτανος να έχει την πολυτέλεια να έχει δικά της παιδιά και να είναι εδώ που βρίσκετε τώρα.
    Πρέπει να χαιρόμαστε και να στηρίζουμε την ομάδα μας έτσι όπως είναι, γιατί το αξίζουν όλα αυτά τα παιδιά!
    Ένας φίλαθλος που αγαπά πραγματικά την ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw file pantos den theoro ton eayto mou kseno sthn omada eimai 3 xronia edw . D.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paizei polu ,sinithizetai,arketoi pou den vriskoun omades triguro, na gkriniazoun giati den pigan sti Doxa kai zorizonte.Efoson i omada mporei kai exei poiotikous paiktes ektos Exaplatanou einai magkia tou proedrou kai tis omadas kai bravo tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:14 oyte apo skydra eimaste oyte apo pou thes na les esy..k oyte eimaste tesserhs pente opws se boleyei na les..pantos eiste arketh pou bgazete kakia gia emas pou eimaste apo makria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το θέμα είναι η ομάδα να βασίζεται σε παιδιά από το χωριό ώστε πχ να έρχονται οι γονεις φιλοι κλπ και έχει κόσμο η ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. e tote 06:19 fere tou xronou paidia apo to xwrio sas k kante omada .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.